![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval jsem plnou verzi AVG včera a dnes, když se snažím přihlásit do hotmail to bere to velmi dlouho, než naložit. Také jsem úplně odinstalovat Norton jako stezka období bylo u konce a balení windos firewall. I am operationg o 32 Vista. Jakékoli návrhy, proč tomu tak je pomalý a řešení získat ji zpět až do rychlosti? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli odinstalovávání Norton pomocí Norton Stěhovací nástroj? ........ pokud nejde tady jako spousta haraburdí dostane zůstat pozadu, odinstalací obvyklým způsobem.
| |||
| |||
| I odinstalovány s CCleaner. |
|
| |||
| |||
| Zkoušel jsem ji odinstalovat v "normálním způsobem", a to dej mi problémy. S CCleaner je podle všeho neměl žádné problémy, jak se zbavit. Kdybych typu Norton v hledání co přijde, tak to, co by mohlo zůstat pozadu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail je obecně známa s mnoha problémy, je to zdarma tak je ve vysoké poptávce.
| |||
| |||
| Citace:
Věřte mi, je opravdu potřeba spustit Norton Nástroj pro odstranění. Také jako Dave říká Hotmail může mít své dny .... jste se snažil zjistit, zda se můžete přihlásit na ok na jiný box? |
|
| |||
| |||
| Totéž platí s McAfee reg. bylo zabaleno s ním po měsíci odinstalovat, je oken pouze váš firewall běží? |
|
| |||
| |||
| Please don't start jiný závit pro tento stejný problém, poštou zde. |
|
| |||
| |||
| Windows je jediný firewall, který je spuštěn, a když jsem se přihlásit na pracovišti kontrolovat můj e-mailů není žádný problém dostat přímo do schránky. Jediná věc, která se změnila v systému je odstranění Norton a přidávání AVG 8.0. Pokud by bylo říci, že není žádný problém dostat do schránky okamžitě při práci a stagnující doma nějaké návrhy? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc! Nemohu se přihlásit do mého hotmail. | tolet | Email, VoIP & IM Diskuse | 11 | 28. leden 2009 15:35 |
| Nápověda! instaling Windows přes Linux! | benst290 | Operační systémy Windows | 4 | 29. Prosinec 2008 06:33 |
| Hotmail | dragonsse | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 23. listopadu 2008 04:29 |
| Hotmail Firefox Add-on | mrdaveyk | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 11. února 2008 12:30 |
| Problém s hotmail | nader | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 9. října 2007 16:13 |
| Thread Nástroje | |
| |