μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Hotmail μετά instaling AVG 8,0

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Απρίλη 2008, 07:18
Μέλος Ομάδα

Default Hotmail μετά instaling AVG 8,0

Θα εγκατασταθεί η πλήρης έκδοση του AVG και χθες και σήμερα, όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Hotmail είναι παίρνετε ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να φορτώσει. Συμφωνώ απόλυτα με την απεγκατάσταση του Norton trail περίοδο ήταν κοντά στο τέλος της και συσκευασμένα windos τείχος. Είμαι operationg για Vista 32.

Τυχόν προτάσεις για τον λόγο αυτό είναι τόσο αργή και λύσεις για να κάνετε το back up για την επιτάχυνση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
MPenney
Old 10 Απρίλη 2008, 08:28
Ομάδα Δωρητών

Μήπως την απεγκατάσταση του Norton, χρησιμοποιώντας το Norton Removal Tool; ........ αν δεν πάνε εδώ όπως φορτία junk μένει πίσω, την απεγκατάσταση τον συνήθη τρόπο.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 10 Απρίλη 2008, 08:38
Μέλος Ομάδα

I απεγκατασταθεί με CCleaner.
Old 10 Απρίλη 2008, 08:42
Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα απεγκαταστήσετε αυτό το "κανονικά" και το έκανε να μου δώσετε προβλήματα. Με CCleaner δεν φαίνεται να έχουν κανένα πρόβλημα να απαλλαγούμε από αυτό. Αν μου τύπου norton στην αναζήτηση τίποτα δεν έρχεται, οπότε αυτό που θα μπορούσε να μείνει πίσω;
Old 10 Απρίλη 2008, 08:45
Διαχειριστής Ομάδα

Hotmail είναι διαβόητη για έχοντας πολλά προβλήματα, είναι δωρεάν, ώστε η ζήτηση είναι μεγάλη.

Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να εισέλθω σε Hotmail για μέρες.

Είναι πιθανό να είναι σύμπτωση, θα δώσει 24-48hrs προτού αρχίσετε Messing με πράγματα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 10 Απρίλη 2008, 10:20
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mpenney View Post
Προσπάθησα απεγκαταστήσετε αυτό το "κανονικά" και το έκανε να μου δώσετε προβλήματα. Με CCleaner δεν φαίνεται να έχουν κανένα πρόβλημα να απαλλαγούμε από αυτό. Αν μου τύπου norton στην αναζήτηση τίποτα δεν έρχεται, οπότε αυτό που θα μπορούσε να μείνει πίσω;
Εσείς θα εκπλαγείτε .... Norton shoves σκουπίδια σε όλο το σύστημά σας.

Πίστεψέ με, θα πρέπει πραγματικά να εκτελέσετε το Norton Removal Tool.

Επίσης, όπως λέει ο Dave Hotmail μπορούν να έχουν τις ημέρες .... έχετε δοκιμάσει να δείτε αν μπορείτε να συνδεθείτε με το ok για την άλλη θέση;
Old 10 Απρίλη 2008, 10:24
Ομάδα Δωρητών

Το ίδιο ισχύει και με το McAfee reg συσκευάστηκε με αυτή μετά από ένα μήνα από την απεγκατάσταση του, είναι τα παράθυρα μόνο firewall σας τρέχει;
Old 11ης Απριλίου 2008, 11:55
Διαχειριστής Ομάδα

Παρακαλώ μην αρχίσει άλλο νήμα για αυτό το ίδιο πρόβλημα, μετά εδώ.
Old 14 Απρ. 2008, 05:30
Μέλος Ομάδα

Windows είναι το μόνο τείχος που εκτελεί και όταν συνδέεστε στο χώρο εργασίας για να ελέγξετε τα email μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να κατευθείαν στο φάκελο εισερχομένων.

Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει, για το σύστημα είναι η άρση του Norton και την προσθήκη του AVG 8.0.

Με αυτό που είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για να φτάσουν στο φάκελο εισερχομένων αμέσως στην εργασία και δυσκίνητα στο σπίτι, τις προτάσεις τους;;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο hotmail μου. tolet E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 11 28 Ιαν 2009 15:35
Βοήθεια! instaling πάνω από τα Windows το Linux! benst290 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 29 Δεκ. 2008 06:33
Hotmail dragonsse E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 8 23 Νοε 2008 04:29
Hotmail Firefox Add-on mrdaveyk Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 4 11 Φεβ 2008 12:30
Πρόβλημα με το hotmail nader E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 9 Οκτ 2007 16:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.