![]() |
|
| |||
| |||
| Θα εγκατασταθεί η πλήρης έκδοση του AVG και χθες και σήμερα, όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Hotmail είναι παίρνετε ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να φορτώσει. Συμφωνώ απόλυτα με την απεγκατάσταση του Norton trail περίοδο ήταν κοντά στο τέλος της και συσκευασμένα windos τείχος. Είμαι operationg για Vista 32. Τυχόν προτάσεις για τον λόγο αυτό είναι τόσο αργή και λύσεις για να κάνετε το back up για την επιτάχυνση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως την απεγκατάσταση του Norton, χρησιμοποιώντας το Norton Removal Tool; ........ αν δεν πάνε εδώ όπως φορτία junk μένει πίσω, την απεγκατάσταση τον συνήθη τρόπο.
| |||
| |||
| I απεγκατασταθεί με CCleaner. |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα απεγκαταστήσετε αυτό το "κανονικά" και το έκανε να μου δώσετε προβλήματα. Με CCleaner δεν φαίνεται να έχουν κανένα πρόβλημα να απαλλαγούμε από αυτό. Αν μου τύπου norton στην αναζήτηση τίποτα δεν έρχεται, οπότε αυτό που θα μπορούσε να μείνει πίσω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail είναι διαβόητη για έχοντας πολλά προβλήματα, είναι δωρεάν, ώστε η ζήτηση είναι μεγάλη.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πίστεψέ με, θα πρέπει πραγματικά να εκτελέσετε το Norton Removal Tool. Επίσης, όπως λέει ο Dave Hotmail μπορούν να έχουν τις ημέρες .... έχετε δοκιμάσει να δείτε αν μπορείτε να συνδεθείτε με το ok για την άλλη θέση; |
|
| |||
| |||
| Το ίδιο ισχύει και με το McAfee reg συσκευάστηκε με αυτή μετά από ένα μήνα από την απεγκατάσταση του, είναι τα παράθυρα μόνο firewall σας τρέχει; |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ μην αρχίσει άλλο νήμα για αυτό το ίδιο πρόβλημα, μετά εδώ. |
|
| |||
| |||
| Windows είναι το μόνο τείχος που εκτελεί και όταν συνδέεστε στο χώρο εργασίας για να ελέγξετε τα email μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να κατευθείαν στο φάκελο εισερχομένων. Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει, για το σύστημα είναι η άρση του Norton και την προσθήκη του AVG 8.0. Με αυτό που είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για να φτάσουν στο φάκελο εισερχομένων αμέσως στην εργασία και δυσκίνητα στο σπίτι, τις προτάσεις τους;; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο hotmail μου. | tolet | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 11 | 28 Ιαν 2009 15:35 |
| Βοήθεια! instaling πάνω από τα Windows το Linux! | benst290 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 29 Δεκ. 2008 06:33 |
| Hotmail | dragonsse | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 23 Νοε 2008 04:29 |
| Hotmail Firefox Add-on | mrdaveyk | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 11 Φεβ 2008 12:30 |
| Πρόβλημα με το hotmail | nader | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 9 Οκτ 2007 16:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |