![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja instalirali punu verziju AVG jučer i sad kad sam se ponovo pokušajte prijaviti u Hotmaila je uzimajući to iznimno dugo vremena da se učita. Također sam potpuno deinstaliran Norton kao stazi razdoblju bio blizu kraj i stavite gore windos vatrozid. Ja sam operationg na Vidik 32. Bilo koji sugestija o zašto je to tako sporo i rješenja da ga vrati na brzinu? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li deinstalirati Norton, pomoću Norton Uklanjanje alata? ........ ako ne ide ovdje kao hrpe junk dobiva ostavljeni, deinstaliranju uobičajeni način.
| |||
| |||
| Ja deinstaliran sa CCleaner. |
|
| |||
| |||
| JA pokušao deinstaliranju je "uobičajen način" i to se, dajte mi probleme. Sa CCleaner nije, čini se da imaju problema uzimajući osloboditi od njega. Ako sam tip sjever u traži ništa dogoditi se, tako što bi se moglo ostavio? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail je ozloglašen zbog mnogih problema, to je besplatno, tako je na visokoj potražnji.
| |||
| |||
| Quote:
Pouzdanje mene, ti zaista trebaju učiniti za korištenje Norton Removal Tool. Također, kaže kako je Dave Hotmaila može imati svojih dana .... da li ste pokušali vidjeti ako se možete prijaviti na OK na drugoj kutiji? |
|
| |||
| |||
| Isti ide sa reg McAfee je pakiran s njom, nakon mjesec dana od deinstalirali je samo windows firewall Vaše prikazivati? |
|
| |||
| |||
| Molimo vas, nemojte početi neki drugi thread za taj isti problem, post ovdje. |
|
| |||
| |||
| Windows firewall je jedini koji je pokrenut i kada sam se prijavite na radu provjeriti moj e-mail poruka nema problema dobivanje ravno do Inbox. Jedina stvar koja se mijenja je sustav uklanjanja Norton i dodajući od 8,0 AVG. Uz to se, rekao je da nema problema s pokretanjem do Inbox promptno na radu i spor kod kuće, bilo koji sugestija? |