![]() |
|
| |||
| |||
| אני התקנתי את הגירסה המלאה של ממוצע אתמול והיום כשאני מנסה להיכנס ל-Hotmail זה לוקח אותו זמן ארוך ביותר כדי לטעון למעלה. אני גם מלא הוסר Norton כמו עקבות תקופה היה סמוך ולשים קץ למעלה windos Firewall. אני operationg ב Vista 32. כל הצעה על למה זה כל כך איטי ופתרונות כדי לקבל אותה בחזרה עד מהירות? תודה מראש, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם להסיר את ההתקנה של Norton, באמצעות Norton Removal Tool? ........ אם לא הולך כאן כמו המון יקבל הזבל נשאר מאחור, הסרת בדרך הרגילה.
| |||
| |||
| אני הוסר עם CCleaner. |
|
| |||
| |||
| ניסיתי הסרת ההתקנה את זה "בדרך כלל הדרך", וזה עשה לי בעיות לתת. עם CCleaner, אבל זה לא נראה שיש בעיה כלשהי, מקבל להיפטר מזה. אם אני סוג של Norton חיפוש דבר מגיע למעלה, אז מה יכול להיות נשאר מאחור? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail הוא מוכתם עבור בעל בעיות רבות, זה חינם, כך עולה הביקוש גבוה.
| |||
| |||
| ציטוט:
תאמין לי, אתה באמת צריך להפעיל את Norton Removal Tool. גם דייב אומר Hotmail יכול לקבל את יום .... האם ניסית לראות אם אתה מצליח להיכנס אישור על תיבה אחרת? |
|
| |||
| |||
| אותו הולך עם McAfee רג היה צפוף עם זאת, לאחר שנה של להסיר את Windows הוא רק מפעיל את חומת האש? |
|
| |||
| |||
| נא לא להתחיל עוד פתיל זה אותה בעיה, לכתוב כאן. |
|
| |||
| |||
| Windows היא רק חומת אש שמפעיל וכאשר אני מתחבר בעבודה כדי לבדוק את הדואר האלקטרוני אין בעיה להגיע ישירות אל תיבת הדואר הנכנס. הדבר היחיד השתנה על מערכת הסרת Norton ואת הוספת ממוצע של 8.0. עם זאת נאמר כי אין בעיה להגיע אל תיבת הדואר הנכנס מיד בעבודה או בבית, אדיש, כל הצעה?? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הצילו!! אני לא יכול להיכנס ל-Hotmail שלי. | tolet | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 11 | -28 ינואר 2009 15:35 |
| עזרה! Windows instaling מעל לינוקס! | benst290 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 29 דצמבר 2008 06:33 |
| Hotmail | dragonsse | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | 23 נובמבר 2008 04:29 |
| Firefox ב-Hotmail הוסף | mrdaveyk | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 11th פברואר 2008 12:30 |
| הבעיה עם Hotmail | נאדר | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 9th אוקטובר 2007 16:13 |
| שרשרת כלים | |
| |