![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš įdiegta pilna versija AVG vakar ir dabar kai bandau prisijungti prie "Hotmail" ji imasi jį labai ilgai apkrova iki. Aš taip pat visiškai pašalinta Norton kaip takas laikotarpis buvo netoli pabaigos ir supakuoti windos firewall. Esu operationg ant Vista 32. Bet kodėl taip lėtai ir sprendimų jį atgauti pagreitinti pasiūlymus? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar pašalinti Norton, naudojant Norton Removal Tool? ........ jei ne daugiau čia kaip apkrovų junk pasireiškia paliko, šalinti įprastiniu būdu.
| |||
| |||
| Aš pašalinta su CCleaner. |
|
| |||
| |||
| Bandžiau pašalinti jį "įprastu būdu", ir ji man problemų. Su CCleaner ji, atrodo, neturi jokių problemų atsikratyti jo. Jei aš tipo Norton paieška nieko pasirodo, kad tai, ką galima palikti nuošalyje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Hotmail" yra pagarsėję dėl to, daug problemų, jis yra nemokamas, todėl yra didelis poreikis.
| |||
| |||
| Citata:
Trust me, jums tikrai reikia paleisti Norton Removal Tool. Pat kaip Dave'as sako: "Hotmail", gali turėti savo dienas .... jūs bandė išsiaiškinti, ar galite prisijungti OK kitame lange? |
|
| |||
| |||
| Tą patį galima pasakyti su McAfee reg buvo supakuotas su juo po pašalinkite mėnesį, tai Windows ugniasienės tik savo rodyti? |
|
| |||
| |||
| Prašome nepradėkite kito pokalbio už tą pačią problemą, rašyti čia. |
|
| |||
| |||
| Windows yra tik ugniasienės veikia ir tada, kai įeinate į darbo patikrinti savo pranešimų nėra problema gauti tiesiai į pašto dėžutę. Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė sistema yra Norton pašalinti ir pridėti į AVG 8.0. Su juo buvo pasakyta, kad nėra jokių problemų gauti į pašto dėžutę skubiai darbe ir namuose, lėtas, bet kokius pasiūlymus? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help! Aš negaliu prisijungti prie savo "Hotmail". | tolet | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 11 | 28 sausis 2009 15:35 |
| Padėti! instaling per Windows Linux! | benst290 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 29 gruodis 2008 06:33 |
| Hotmail | dragonsse | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 8 | Lapkritis 23, 2008 04:29 |
| "Hotmail" Firefox Add-on | mrdaveyk | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | 11 vasaris 2008 12:30 |
| Problema su hotmail | nader | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 9 spalis 2007 16:13 |
| Temos įrankiai | |
| |