![]() |
|
| |||
| |||
| Man instalēta pilna versija AVG vakar un tagad kad mēģinu ieiet Hotmail tas ir, kas to ļoti ilgs laiks, lai slodze uz augšu. Es arī pilnībā atinstalēt Norton kā taka periods bija tuvu beigām un safasēti windos firewall. Es esmu operationg par 32 Vista. Jebkurš par to, kāpēc tas tā ir lēna, un risinājumi, lai saņemtu atpakaļ līdz ātruma suggestions? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tu atinstalēt Norton, izmantojot Norton Removal Tool? ........ ja neko šeit jo slodzes junk kļūst nomāktas, atinstalēt parastajā veidā.
| |||
| |||
| Es atinstalēta ar CCleaner. |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju atinstalēt tā "parastā veidā", un tā bija man problēmas. Ar CCleaner tā nešķita, lai jebkuras problēmas, kā atbrīvoties no tā. Ja es tipa norton in search nekas nāk uz augšu, lai to, ko var atstāt aiz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail ir pazīstami ar daudzām problēmām, tas ir bezmaksas, tādejādi ir liels pieprasījums.
| |||
| |||
| Quote:
Ticiet man, jums tiešām nepieciešams, lai palaistu Norton Removal Tool. Arī par Dave saka Hotmail var būt tās dienas .... Vai esat mēģinājuši lai redzētu, vai jūs varat pieteikties ok citu kaste? |
|
| |||
| |||
| Tas pats ar McAfee reg bija pakota ar to pēc mēneša atinstalēt, ir logi tikai firewall savu darbību? |
|
| |||
| |||
| Lūdzu nesāciet cits pavediens par šo pašu problēmu, post here. |
|
| |||
| |||
| Windows ir tikai ugunsmūris, kas darbojas un kad es pieteiktos darba vietā pārbaudīt savu e-pasta nav problēmu kļūst tieši uz iesūtni. Vienīgais, kas ir mainījies uz sistēmu atdalīšanas Norton un pievienojot 8,0 AVG. Ar to ir teicis, ka nav nekādu problēmu kļūst nekavējoties iesūtne darbā un gauss mājās, kādi ieteikumi? |
![]() |
|
| Bookmarks |