![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po zainstalowaniu pełnej wersji AVG wczoraj, a teraz, gdy próbuję się zalogować na hotmail biorąc to jest bardzo długi czas trzeba ładować. I również w pełni odinstalowany Norton jako szlak okresie była w pobliżu celu i pakowane windos zapory. Jestem operationg na Vista 32. Wszelkie sugestie dotyczące tego, dlaczego jest tak powolny i rozwiązań, aby ją z powrotem do prędkości? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy odinstalowanie Norton, przy użyciu Norton Removal Tool? ........ jeśli nie wykracza tu jak wiele śmieci dostaje pozostawił, odinstalowując zwykły sposób.
| |||
| |||
| I odinstalowana z CCleaner. |
|
| |||
| |||
| Próbowałem go odinstalować, w "normalnym trybie" i nie dawać mi problemów. Z CCleaner nie wydaje się mieć żadnych problemów z jej pozbyć. Jeśli typ północ w poszukiwaniu nic nie wyjdzie, więc co może być pozostawił? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail słynie z licznych problemów, to nic nie kosztuje tak jest duży popyt.
| |||
| |||
| Cytat:
Zaufaj mi, naprawdę nie trzeba, aby uruchomić program Norton Removal Tool. Również jako Dave mówi Hotmail może mieć swój dzień .... Pan chciał sprawdzić, czy można zalogować się na innym polu ok? |
|
| |||
| |||
| Samo z McAfee reg zapakowany był z nim po miesiącu odinstalować, okien jest jedynym Twoim uruchomiony firewall? |
|
| |||
| |||
| Proszę nie uruchomić kolejny wątek na ten sam problem, po tutaj. |
|
| |||
| |||
| Windows jest tylko, że firewall jest uruchomiony i kiedy mogę zalogować się na pracę w celu sprawdzenia moich e-maili nie ma problemu coraz prosto do skrzynki odbiorczej. Jedyną rzeczą, która uległa zmianie w systemie jest usuwanie Norton i dodanie AVG 8.0. Z nim powiedział, że nie ma problemu do skrzynki szybko w pracy i powolny w domu, jakieś sugestie? |
![]() |
|
| Zakładki |