![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am instalat versiunea completă a AVG ieri şi acum când încerc să vă înregistraţi în hotmail este de a lua astfel extrem de mult timp să se încarce în sus. Am de asemenea, pe deplin dezinstalată Norton ca urmele perioadă a fost aproape de un scop şi puse windos firewall. Sunt operationg pe Vista 32. Sugestii cu privire la acest lucru de ce este atât de lent şi soluţii pentru a reveni la viteza? Mulţumesc în avans, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te-ai dezinstala Norton, folosind Norton Eliminarea instrument? ........ daca nu merge aici ca încărcături de junk devine lăsat în urmă, dezinstalarea ca de obicei un fel.
| |||
| |||
| Am dezinstalat cu CCleaner. |
|
| |||
| |||
| Am incercat-o de dezinstalarea "mod normal" şi a făcut-o să-mi dai probleme. Cu CCleaner aceasta nu pare să aibă probleme de achiziţie rid de ea. Dacă aş tip Norton în căutare nimic nu vine, aşa că ceea ce ar putea fi lăsat în urmă? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail este faimos pentru care au mai multe probleme, este gratuit aşa este, în mare a cererii.
| |||
| |||
| Citat:
Crede-ma, tu chiar nu nevoie pentru a rula Norton Eliminarea Unealtă. De asemenea, după cum spune Dave Hotmail pot avea sale zile .... Aţi încercat să văd dacă vă puteţi conecta la un alt ok pe cutie? |
|
| |||
| |||
| La fel se poate spune cu mcafee reg a fost ambalate cu ea după o lună de dezinstalarea, este de numai Windows firewall dvs. să fie difuzate? |
|
| |||
| |||
| Vă rugăm să nu înceapă un alt fir de aceeaşi problemă, posta aici. |
|
| |||
| |||
| Windows firewall este singurul pe care se execută şi când am autentifica la locul de muncă, pentru a verifica meu de e-mail-uri nu există nici o problemă obtinerea direct în cutia poştală. Singurul lucru care s-au schimbat pe sistemul este eliminarea Norton şi adăugarea de AVG 8.0. Cu aceasta fiind a spus că nu există probleme de a Inbox prompt la locul de muncă şi a adormit la domiciliu, sugestii?? |
![]() |
|
| Marcaje |