![]() |
|
| |||
| |||
| Dün ve şimdi ben Yüklenecek ya da çok uzun zaman alıyor Hotmail giriş çalıştığınızda AVG, tüm bir sürümünü kurdum. Ben de tam izi dönemi olarak sonuna yakın ve Windows güvenlik duvarı çıkarmak kuzey kaldırıldı. Ben Vista 32 operationg duyuyorum. Neden bu kadar yavaş ve çözümler geri hızlandırmak için almak için herhangi bir öneri? Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaldırdıktan Norton, Norton Kaldırma aracını kullanarak mı? ........ eğer gitme burada çöp yükler olarak arkasında, her zamanki yolla kaldırmayı bırakılmaz.
| |||
| |||
| Ben CCleaner ile kaldırıldı. |
|
| |||
| |||
| Ben normal şekilde kaldırmayı denedim ve bana sorunlar vermek yaptım. CCleaner ile herhangi bir sorununuz varsa değildi elde bu kurtulun. Arama hiçbir şey I tipi Norton Eğer, gelir ne arkasında sol olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail pek çok sorun olan, ücretsiz çok ünlü yüksek talep etmektedir.
| |||
| |||
| Alıntı:
İnan bana, gerçekten yapmak gerekir Norton Kaldırma Aracı çalıştırmak için. Ayrıca Dave Hotmail ve gün .... olabilir diyor Eğer iyi bir başka kutusu oturum görmek için denedi? |
|
| |||
| |||
| Aynı McAfee reg ile birlikte kaldırmak bir ay sonra paketlenmiş olduğunu, sizin sadece güvenlik duvarı çalıştıran pencerelerini gidiyor? |
|
| |||
| |||
| Lütfen bu aynı sorunla ilgili başka bir iş parçacığı başlatmak değil, buradan sonrası. |
|
| |||
| |||
| Windows, çalışması ve zaman çalışma içinde hiçbir sorun gelen düz girmeden benim e-postaları kontrol etmek için giriş tek bir güvenlik duvarı. Bu sistemde değişti tek şey kuzey ortadan kaldırılması ve bir ekleme AVG 8,0 ve. Ile bu bir problem çalışırken gelen kutusuna derhal ve halsiz için evde almak olduğunu söyledi olma, herhangi bir öneri? |
![]() |
|
| Bookmarks |