![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив повну версію AVG вчора, і тепер, коли я намагаюся ввійти до Hotmail він приймає це дуже багато часу, щоб завантажити. Я також повністю видалити Нортон як пробний період було підійшла до кінця, і миритися Windos брандмауер. Я operationg на Vista 32. Будь-які пропозиції про те, чому це відбувається так повільно і рішень, щоб отримати її назад до швидкості? Спасибо заранее, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви видаліть Нортон, за допомогою інструменту Нортон видалення? ........ якщо не йти тут як від небажаної навантаження отримує залишилося позаду, видалити звичайним способом.
| |||
| |||
| Я видалив з CCleaner. |
|
| |||
| |||
| Я намагався видалити це "нормально", і це давало мені проблем. З CCleaner він, здавалося, не мають будь-яких проблем позбутися її. Якщо я тип Нортоном в пошуку нічого не з'являється, так що можна було б залишити позаду? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail є горезвісна за те, що багато проблем, це так вільно користуватися великим попитом.
| |||
| |||
| Цитата:
Повірте, вам дійсно потрібно, щоб запустити Нортон Removal Tool. Крім того, як Дейв говорить Hotmail можуть мати свої дні .... Чи намагалися ви побачити якщо ви можете увійти на ОК на інший ящик? |
|
| |||
| |||
| Же саме можна сказати McAfee р. був упакований з ним після місяця видалити, це єдине вікно брандмауера працює? |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, не почати новий потік для цієї ж проблемою, поста тут. |
|
| |||
| |||
| Windows є єдиним брандмауер, який працює і коли я увійти в роботу, щоб перевірити свою пошту не існує проблем з отриманням прямо в папку Вхідні. Єдине, що змінилося в системі, видалення Нортона і додавання AVG 8.0. З нею було сказано, що немає проблем з отриманням в папку "Вхідні затримки в роботі і млявий будинку, будь-які пропозиції? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допоможіть! Я не можу увійти до свого Hotmail. | tolet | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 11 | 28 січня 2009 15:35 |
| Допомога! instaling Windows замість Linux! | benst290 | Операційні системи Windows | 4 | 29 грудня 2008 06:33 |
| Hotmail | dragonsse | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 23 листопада 2008 04:29 |
| Hotmail Firefox Add-On | mrdaveyk | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 11 лютого 2008 12:30 |
| Проблема з Hotmail | Nader | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 9 жовтня 2007 16:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |