![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз току-що са се опитали да инсталирате "Flash7" в Windows XP, но без успех. Увреждания ми защитни стени и анти-вирус и той се опита, както и, но все още няма да инсталирате - някакви предложения, моля. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Благодаря, че Дейв е сайтът, който се опитва да го инсталирате от, но без успех въпреки което му позволява да инсталирате "activeX'when подкана. |
|
| |||
| |||
| Кои браузъра, който в момента се опитва да го инсталирате на? Защото понякога IE тенденция да се даде проблеми в това, можете да опитате някой друг браузър и да видите дали това решава проблема. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ти за това Сид, аз успях да го настанявам. Аз трябваше да деактивирате защитната стена на Windows да го направя Tho. |
|
| |||
| |||
| Радвам се сортират. :) |
|
| |||
| |||
| Понякога Flash 7 може да се притеснява да инсталирате. Използвам Mozzilla Firefox, тъй като е много по-лесно да се инсталира върху Addons. Mozzilla е също много потребител приятелски от IE, Opera Травис |