![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω μόνο προσπάθησα να εγκαταστήσετε 'Flash7 "στα Windows XP, αλλά δεν με επιτυχία. Άτομα με ειδικές ανάγκες firewalls και anti-virus μου και προσπάθησα αυτό καθώς, αλλά ακόμα δεν θα εγκαταστήσει - οποιεσδήποτε προτάσεις, παρακαλώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεταβείτε εδώ> http://www.adobe.com/shockwave/downl...ShockwaveFlash
| |||
| |||
| Thanks Dave ότι ήταν ο τόπος προσπαθούσα να το εγκαταστήσετε από, αλλά δεν επιτυχία, παρά να του επιτρέπει να εγκαταστήσετε το "activeX'when ζητηθεί. |
|
| |||
| |||
| Ποια browser σας αυτή τη στιγμή προσπαθούν να το εγκαταστήσετε στον; Μερικές φορές να προκαλέσει IE τείνει να δώσει σε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και να δούμε αν αυτό λύνει το πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για το sid, κατάφερα να το εγκαταστήσει. Έπρεπε να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows για να το κάνει tho. |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που είναι ταξινομημένο. :) |
|
| |||
| |||
| Μερικές φορές Flash 7 μπορεί να αποτελέσει τον κόπο να εγκαταστήσετε. Χρησιμοποιώ Firefox Mozzilla καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να εγκαταστήσετε addons επάνω. Mozzilla είναι επίσης πολύ φιλικό προς το χρήστη από IE, Opera Travis |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επίκλισης εγκαταστήσετε τα Windows Live Messenger νέες και ακόμη και τώρα επίκλισης εγκαταστήσετε παλιά | Mohi212 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 26 Ιαν 2009 06:55 |
| Flash Βοήθεια! = ( | jennycali00 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 Νοε 2008 13:41 |
| Flash Player δεν θα εγκαταστήσετε; | pevers | Multimedia & Codecs | 4 | 6 Οκτ 2008 13:59 |
| Flash | lancesilver | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 18 Ιαν 2008 11:38 |
| Flash τότε τίποτα δεν. | mcbee | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 8η Απρ 2007 02:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |