![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én most próbáltam telepíteni "Flash7" a Windows XP, de sikertelenül. Fogyatékkal my tűzfal és anti-vírus és próbáltam is, de még mindig nem felszerel - minden javaslatot, kérem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Köszönet Dave volt a helyszín akartam telepíteni, de a siker ellenére sem, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni "activeX'when súgó. |
|
| |||
| |||
| Melyik böngészőt Ön jelenleg kipróbálás-hoz felszerel ez-ra? Ok néha IE hajlamos, hogy ezt a problémát, akkor próbáljon meg más böngészőt, és nézd meg, ez megoldja a problémát. |
|
| |||
| |||
| Köszönjük, hogy a sid, sikerült felszerel azt. Meg kellett letiltani a Windows tűzfal do it tho. |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy válogatni. :) |
|
| |||
| |||
| Néha Flash 7 kellemetlenség lehet telepíteni. I use Mozzilla Firefox, mert sokkal egyszerűbb telepíteni addons-ra. Mozzilla is sokkal felhasználóbarátabb, mint IE, Opera Travis |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi | Mohi212 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 26. január 2009 06:55 |
| Flash Help! = ( | jennycali00 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. november 2008 13:41 |
| Flash Player nem fog telepíteni? | pevers | Multimédia és kodekek | 4 | 6. október 2008 13:59 |
| Flash | lancesilver | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 18. január 2008 11:38 |
| Flash, akkor semmi. | mcbee | Cases & Power Supplies | 4 | 8. április 2007 02:21 |
| Téma eszközök | |
| |