![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš ką tik bandė įdiegti "Flash7" į "Windows XP", bet be jokių sėkmės. Neįgaliesiems Mano ugniasienę ir anti-virusas ir bandė jį taip pat, bet ji vis dar nėra nustatyti - kokių nors pasiūlymų, prašom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spauskite čia> http://www.adobe.com/shockwave/downl...ShockwaveFlash
| |||
| |||
| Ačiū, kad Dave'as buvo Svetainės Bandžiau įdiegti ją iš, tačiau nepaisant to, leidžiančioje jai tinkamai įdiegti "activeX'when paskatino sėkmingas. |
|
| |||
| |||
| Kokią naršyklę jūs šiuo metu bando įdiegti ją? Priežastis kartais IE linkęs suteikti problemų šią problemą, galite pabandyti kitą naršyklę ir patikrinti, ar problema išspręsta. |
|
| |||
| |||
| Thanks for that sid, man pavyko INSTAL jį. Man teko išjungti Windows Firewall tai padaryti tho. |
|
| |||
| |||
| Glad to nic nie surūšiuoti. :) |
|
| |||
| |||
| Kartais Flash 7 galima nerimauti įdiegti. Aš naudoju Mozilla Firefox, nes ji yra daug paprasčiau įdiegti ant priedai. Mozilla yra taip pat labai patogios, nei IE, Opera Travis |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 sausis 2009 06:55 |
| Flash Pagalba! = ( | jennycali00 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | Lapkritis 16, 2008 13:41 |
| Flash Player nebus įdiegti? | pevers | Multimedia & Codecs | 4 | 6 spalis 2008 13:59 |
| Flash | lancesilver | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 18 sausis 2008 11:38 |
| Flash ten nieko. | McBee | Cases & Power Supplies | 4 | 8 balandis 2007 02:21 |
| Temos įrankiai | |
| |