![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am încercat doar pentru a instala "Flash7" în Windows XP, dar fără succes. Firewall-mi cu handicap şi anti-virus şi a încercat-o ca de bine, dar încă nu s-ar instala - orice sugestii, vă rog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Multumesc Dave, care a fost site-ul I was trying la spre a instala it de la, dar fără succes, în ciuda care să îi permită să instalaţi "activeX'when vi se solicită. |
|
| |||
| |||
| Ce browser-ul pe care încercaţi în prezent pentru a instala it on? Pentru că, uneori, IE tinde să dea probleme în acest lucru, puteţi încerca unele alt browser şi vezi dacă aceasta rezolvă problema. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru că Sid, am reuşit să instala it. Am avut de a fi de acord ferestre firewall spre a face it tho. |
|
| |||
| |||
| Mă bucur că este sortate. :) |
|
| |||
| |||
| Uneori, Flash 7 poate fi o deranjează să o instalaţi. Eu folosesc Mozzilla Firefox ca este mult mai uşor de instalat pe addons. Mozzilla este, de asemenea, de utilizator mult mai prietenos decat IE, Opera Travis |
![]() |
|
| Marcaje |