![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, práve som sa pokúsil nainštalovať 'Flash7' do windows XP, ale bez úspechu. Disabled môj firewally a anti-virus, a to skúsil tiež, ale to ešte nebude inštalácia - žiadne návrhy, prosím. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vďaka Dave to bolo miesto, ktoré som sa snažil nainštalovať z, ale žiadny úspech cez ktorý umožňuje nainštalovať 'activeX'when výzva. |
|
| |||
| |||
| Prehliadač, ktorý je v súčasnosti snaží nainštalovať na? Príčina niekedy IE zvyčajne prináša problémy v tejto, môžete skúsiť nejaký iný prehliadač, a zistite, či sa rieši problém. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za sid, podarilo sa mi to instal. Musel som vypnúť bránu firewall systému Windows na to tho. |
|
| |||
| |||
| Som rád, že je to Zoradené. :) |
|
| |||
| |||
| Niekedy Flash 7 možno nainštalovať obťažovať. Mozzilla používam Firefox, pretože je oveľa jednoduchšie inštalovať na addons. Mozzilla je tiež oveľa prehľadnejšia ako IE, Opera Travis |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 26 január 2009 06:55 |
| Flash Pomôžte! = ( | jennycali00 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. novembra 2008 13:41 |
| Flash Player nedá nainštalovať? | pevers | Multimedia & Kodeky | 4 | 6. októbra 2008 13:59 |
| Flash | lancesilver | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 18. január 2008 11:38 |
| Flash potom nič. | mcbee | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 8. apríla 2007 02:21 |
| Thread Tools | |
| |