![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тільки що спробував встановити 'Flash7 "в Windows XP, але без успіху. Інваліди мій брандмауери та антивірусні програми і намагалися його як добре, але це ще не буде встановлювати - будь-які пропозиції, будь ласка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Спасибі, що Дейв був місцем я намагався встановити його с, але успіху не дозволяє йому, незважаючи на установку 'activeX'when запиту. |
|
| |||
| |||
| Який браузер ви в даний час намагається встановити його? Причини IE іноді схильна до того, проблем в цьому, ви можете спробувати інший браузер і подивитися, якщо це вирішить проблему. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо вам за це Сід, мені вдалося INSTAL його. Мені довелося відключити брандмауер Windows, щоб зробити це Тхо. |
|
| |||
| |||
| Рада, що він відсортований. :) |
|
| |||
| |||
| Іноді Flash 7, можуть бути незручні для установки. Я використовую Firefox Mozzilla як він набагато легше встановлювати розширення на. Mozzilla також значно зручною, ніж IE, Opera Travis |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| Flash Допомога! = ( | jennycali00 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 16 листопада 2008 13:41 |
| Flash Player не буде встановлювати? | pevers | Мультимедіа & кодеки | 4 | 6 жовтня 2008 13:59 |
| Flash | lancesilver | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 18 січня 2008 11:38 |
| Флеш потім нічого. | Макбі | Справа & блоки живлення | 4 | 8 квітня 2007 02:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |