![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Által biztosított Yhoo? Megpróbáltam eltávolítani a "Windows Internet Explorer Provided by Yhoo" a Programok hozzáadása / eltávolítása, de nem tudtam, nem uninstall kapcsolatot a program egy másik helyre. Van ötlete, hogy távolítsa el ezt a programot? |
|
| |||
| |||
| u értem AT & T Yahoo Browser, látogasson el a START és keressük meg az AT & T, vagy a SBC és ott lehet látni a Yahoo szoftver, Clic a unistall! |
|
| |||
| |||
| Az IE böngésző Windows komponens. Távolítsa el azt a Programok hozzáadása / eltávolítása ön ismeri, de kattintson a Windows komponens gombra törölje azt. Ez nem távolítja el a programot, hanem kikapcsolja azt, így nem tudom, hogy ez there.For vigyorog, megmondom, a közösség, hogy a felhasználó megváltoztathatja a "Windows Internet Explorer Provided by Yahoo" a címsorban (vagy Bármi is legyen az IE címsorában olvasás,) által keresett és szerkesztése a megfelelő bejegyzést a Windows registry. |
|
| |||
| |||
| Nincs egyszerű módja annak, hogy távolítsa el az Internet Explorert. Túl mélyen beleivódott a Windows, és ha te eltávolítani, akkor is okozhat mindenféle problémákat. Nem jó ötlet. "Windows Internet Explorer Provided by Yahoo" valójában nem más, mint a régi program IE, csak egy változás, hogy a Windows rendszerleíró adatbázis nevének megváltoztatását az ablakot. Tehát, ha ez az, amit te aggasztja, nem kell. Ha tényleg meg akarjuk változtatni, akkor nyissuk meg a programot futtatni a regedit ablakot a Start menüben. Keresés át a kulcsot, hogy a szöveget, és változtassa meg azt, amit akarsz lenni. De nagyon óvatos, mivel a regedit az a képessége, hogy valóban elront a rendszer, ha nem vagy óvatos. |
|
| |||
| |||
| Ez a frissítés az Internet Explorer? oly módon, hogy távolítsa el azt, akkor menj vissza a vezérlőpulton, de ebben az időben, amikor az ablak nyílik meg nézd meg a jobb felső sarokban legyen egy kis négyzet, hogy azt mondja, hogy a frissítéseket kattintson rá. ez megmutatja az összes frissítést lenne ott .. sok szerencsét |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Internet Explorer hiba - A Windows nem találja "(null)" | metalface | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 28. május 2009 22:02 |
| Több Windows Internet Explorer megnyitása | katiecoos | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 29. március 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 21. március 2009 09:24 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 5 | 6. március 2008 13:19 |
| 57 Windows Internet Explorer | Jonathon28 | Vírus, kémprogram és biztonság | 18 | 20. február 2008 08:29 |
| Téma eszközök | |
| |