менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Як видалити Windows Internet Explorer

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 березня 2007, 12:34
Нові члени групи

Default Як видалити Windows Internet Explorer

Надано YHOO "? Я намагався видалити" Windows Internet Explorer Надано YHOO "з вікна" Установка й видалення програм ", але я не можу, немає ні видалити посилання на цю програму в інше місце. Чи є які-небудь ідеєю, щоб видалити цю програму?
Old 19 березня 2007, 12:45
Нові члени групи

У середнього AT & T Yahoo Browser, перейдіть в меню Пуск і шукати AT & T і SBC There U зможете побачити все програмне забезпечення Yahoo, CLIC на unistall!
Old 19 березня 2007, 12:55
Нові члени групи

Браузер IE є компонентів Windows. Видаліть його через "Установка й видалення програм, які ви вже знайомі з, але натисніть кнопку компонентів Windows, щоб зняти його. Це не видалити програму, але деактивує так ви не знаєте, це there.For посміхається, я вам скажу, що співтовариство користувачів можна змінити в розділі "Windows Internet Explorer Надано Yahoo" у рядку заголовка (або незалежно від вашого IE заголовку говориться,) шляхом пошуку і редагування відповідного запису в журнал записів Windows.
Old 19 березня 2007, 13:06
Нові члени групи

Там немає простого способу для видалення Internet Explorer. Це занадто глибоко вкоренилася у вікна, і якщо ви видалите його, ви можете викликати всілякі проблеми. Не дуже гарна ідея ". Windows Internet Explorer Надано Yahoo" не зовсім інша програма, ніж звичайний старий IE, вони просто внесли зміни до реєстру Windows, щоб змінити ім'я в вікно. Так що якщо що те, що вас турбує, не треба бути. Якщо ви дійсно хочете змінити його, ви можете відкрити програму Regedit з вікна на запустити з меню Пуск. Пошук по ній ключем, що текст в ній, і змінити його на все, що ви хочете його бачити. Але будьте вкрай обережні, як Regedit має здатність ДЕЙСТВИТЕЛЬНО Mess вашу систему, якщо ви не будете обережні.
Old 19 березня 2007, 15:08
Нові члени групи

Це оновлення для Internet Explorer? такий спосіб її видалення, вам доведеться повернутися до панелі управління, але на цей раз, коли вікно відкривається вид в правому верхньому кутку повинен бути невеликої площі, що говорить, щоб показати оновлень клацніть по ньому. Це покаже вам всі оновлення, воно може бути там .. удачі
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.