![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това е съобщение, което получавам, когато се опитате да инсталирате IE 8 за моята Vista Business. Погледнах наоколо за някои решения и да съм все още се търсят, аз имам някои идеи, които аз съм Ще опитам, но аз не мисля, че те ще работят. Направих се уверете, че това монтажник е за Vista, и тя не се каже, че тя поддържа само някои версии, така съм се предположи, че тя поддържа всички от тях (lamest нещо някога, ако Microsoft ап не поддържат своя собствена ОС: rolleyes:) Всякакви начини Реших Бих видя дали някой тук е имал идеи. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Операционна система да не е намерена? | smudge1011 | Windows операционни системи | 4 | 9 август 2009 15:29 |
| Любим операционна система? | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 39 | 28 Март 2009 15:39 |
| Коя операционна система? | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 5 | 12 май 2008 г. 14:20 |
| Нова операционна система голям ден е близо! | tjpearson | Общи Софтуер Чат | 3 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:46 |
| Операционна система и Рам | мегабайта | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 8 ноември 2007 16:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |