μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

IE 8 δεν υποστηρίζεται σε αυτό το λειτουργικό σύστημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 02:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default IE 8 δεν υποστηρίζεται σε αυτό το λειτουργικό σύστημα

Αυτό είναι το μήνυμα που έχω όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε IE 8 για Vista Business μου. Κοίταξα γύρω για ορισμένες λύσεις και είμαι ακόμα αναζητούν, έχω κάποιες ιδέες που μου θα προσπαθήσω, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται να εργαστούν.

Το έκανα να διασφαλίσουμε ότι αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι για Vista και δεν λέει ότι υποστηρίζει μόνο ορισμένες εκδόσεις έτσι είμαι και αν υποτεθεί ότι υποστηρίζει όλες αυτές τις χώρες (lamest πράγμα ποτέ αν ένα app Microsoft δεν υποστηρίζει τη δική OS: rolleyes:)

Κάθε τρόπους σκέφτηκα Είχα δει αν κάποιος εδώ είχε καμία ιδέα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν βρέθηκε Λειτουργικό Σύστημα; smudge1011 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 9 Αυγούστου του 2009 15:29
Αγαπημένο Λειτουργικό Σύστημα; KanoakaVirus Γενικά Λογισμικό Chat 39 28 Μαρ 2009 15:39
Ποιο λειτουργικό σύστημα; tomthedrummer1992 Λειτουργικά συστήματα Windows 5 12η Μαΐου 2008 14:20
Νέο λειτουργικό σύστημα μεγάλη μέρα είναι κοντά! tjpearson Γενικά Λογισμικό Chat 3 5 Δεκ. 2007 01:46
Λειτουργικό Σύστημα και Ram megabyte Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 8 8 Νοε 2007 16:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.