![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai yra žinutė, kad man kai bandau įdiegti IE 8 dėl mano Vista Business. Aš mačiau aplink keletą sprendimų, ir aš vis dar ieškau, turiu keletą idėjų, kad aš norėčiau pabandyti, bet nemanau, kad jie vyksta į darbą. Aš įsitikinti, kad lifto montuotojas "Vista", ir ji negali pasakyti, kad jis palaiko tik tam tikrų versijų so I'm darant prielaidą, kad ji palaiko juos visus (lamest dalykas, bet kada, jei "Microsoft" APP nepalaikė savo OS: rolleyes:) Bet kuriais būdais I figured I'd pamatyti, jei kas nors čia turėjo kokių nors idėjų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Operacinė sistema nerastas? | smudge1011 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 9 rugpjūtis 2009 15:29 |
| Mėgstamiausios operacinė sistema? | KanoakaVirus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 39 | Kovas 28, 2009 15:39 |
| Kokią operacinę sistemą? | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 5 | Gegužė 12, 2008 14:20 |
| Naujoji operacinė sistema Big Day is near! | tjpearson | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 5 gruodis 2007 01:46 |
| Operacinės sistemos ir RAM | megabaitas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 8, 2007 16:34 |
| Temos įrankiai | |
| |