rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

IE 8 nie jest obsługiwana w tym systemie operacyjnym

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 czerwca 2009, 02:35
Nowe państwa grupy

Default IE 8 nie jest obsługiwana w tym systemie operacyjnym

To jest wiadomość, że mogę otrzymać Kiedy próbuję zainstalować IE 8 na moim Vista Business. Spojrzałem wokół niektórych rozwiązań i jestem jeszcze w przyszłość, mam kilka pomysłów, które mam zamiar spróbować, ale nie sądzę, że oni idą do pracy.

I nie należy się upewnić, że instalator jest Vista i nie powiedzieć, że obsługuje tylko niektóre wersje so I'm zakładając, że obsługuje wszystkie z nich (jeśli kiedykolwiek lamest rzeczą Microsoft app nie wsparcia własnej OS: rolleyes:)

Wszelkie sposoby i figured I'd patrz tutaj, jeśli ktoś miał jakieś pomysły.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Nie odnaleziono systemu operacyjnego? smudge1011 Windows Operating Systems 4 9 sie 2009 15:29
Ulubiony system operacyjny? KanoakaVirus Ogólne Oprogramowanie Czat 39 28 marca, 2009 15:39
Jaki system operacyjny? tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 5 12 maj 2008 14:20
Nowy system operacyjny jest w pobliżu wielki dzień! tjpearson Ogólne Oprogramowanie Czat 3 5. grudnia 2007 01:46
System operacyjny i Ram megabajt Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 8 8 listopad 2007 16:34
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.