mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

IE 8 nu este acceptat pe acest sistem de operare

Reply

Thread Tools
Old 19 iunie 2009, 02:35
Noile state Group

Default IE 8 nu este acceptat pe acest sistem de operare

Acesta este mesajul pe care i primi când încerc să instalez IE 8 pe Vista Business. M-am uitat în jur de unele soluţii şi sunt în continuare căutaţi, am nişte idei pe care voi încerca, dar nu cred ca ei se duc la munca.

N-am să vă asiguraţi că această instalare pentru Vista, şi nu spun că-l acceptă numai anumite versiuni aşa Sunt presupunând că el suportă toate dintre ele (lamest lucru vreodată în cazul în care o Microsoft app nu suport propriul sistem de operare: rolleyes:)

Orice modalităţi M-am gândit Aş vedea dacă cineva de aici au avut nici o idee.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Sistemul de operare nu a fost găsit? smudge1011 Sisteme de operare Windows 4 9 august 2009 15:29
Sistemul de operare preferat? KanoakaVirus General Chat Software 39 28 martie 2009 15:39
Ce sistem de operare? tomthedrummer1992 Sisteme de operare Windows 5 12 mai 2008 14:20
Noul sistem de operare zi mare este aproape! tjpearson General Chat Software 3 5 decembrie 2007 01:46
Sistemul de operare şi Ram megaocteţi Procesoare, Placi de baza si RAM 8 8 noiembrie 2007 16:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.