az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tarayıcılar & FTP istemci

Register

IE 8 Bu işletim sistemi desteklenmemektedir değil

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2009, 02:35
Yeni Üye Grubu

Default IE 8 Bu işletim sistemi desteklenmemektedir değil

Bu mesajı Ben benim Vista Business IE 8 yüklemeye çalışırken bulabilirsiniz. Bazı çözümler ve çevresinde baktım hala arıyorum, bazı fikirleri bu deneyin olacak var, ama bu iş olacak sanmıyorum.

Eminim bu yükleyici Vista için yaptım ve sadece bu yüzden eğer bir Microsoft uygulaması kendi OS destek vermedi bu (lamest şey hiç hepsini destekler varsayarak yaşıyorum bazı sürümleri destekler demek değildir: rolleyes:)

Herhangi bir yolu Eğer herkes burada herhangi bir fikir olduğunu anlıyorum ediyorum dedim.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşletim Sistemi Bulunamadı? smudge1011 Windows İşletim Sistemleri 4 9. Ağustos 2009 15:29
En sevdiğim İşletim Sistemi? KanoakaVirus Yazılım Genel Sohbet 39 Mar 2009 28. 15:39
Hangi İşletim Sistemi? tomthedrummer1992 Windows İşletim Sistemleri 5 12 May 2008 14:20
Yeni işletim sistemi büyük gün yakındır! tjpearson Yazılım Genel Sohbet 3 5. Aralık 2007 01:46
İşletim Sistemi ve Ram megabayt CPU'lar Anakartlar & RAM 8 8. Kasım 2007 16:34
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından