![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це повідомлення, яке я отримую, коли я намагаюся встановити IE 8 на моїй Vista Business. Я озирнувся на деякі рішення, і все ще дивлячись, я отримав деякі ідеї, які я збираюся спробувати, але я не думаю, що вони йдуть на роботу. Я впевнений, що зробити це установки для Vista, і він не сказав, що він підтримує тільки певних версій, я припускаю, що він підтримує всі з них (Lamest річ, якщо все ок Microsoft не підтримує свої власні ОС: rolleyes:) Будь-які способи я вирішив, що я побачу, якщо хто тут будь-які ідеї. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Операційна система не знайдено? | smudge1011 | Операційні системи Windows | 4 | 9 серпня 2009 15:29 |
| Улюблена операційна система? | KanoakaVirus | General Software чат | 39 | 28 березня 2009 15:39 |
| Яка операційна система? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 5 | 12 травня 2008 14:20 |
| Нова операційна система великих Близький день! | tjpearson | General Software чат | 3 | 5 грудня 2007 01:46 |
| Операційна система і Рам | мегабайт | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 8 листопада 2007 16:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |