![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Това е, което се случва, когато брат ми се опита да започне ie7. Всякакви предложения? Моята система: HistoryGirls самоуправление Билд!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитайте отново да го инсталирате, или да получите Firefox
| |||
| |||
| cew27, опитайте се да отстраните проблема. Съгласен съм с опитвате да преинсталирате, но ние ще видите доста проблеми фиксирани не избягва. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| добре, ако отново го инсталирате или деинсталирате го и стартирайте Windows Update, че може да реши това? той направи за мен веднъж |
|
| |||
| |||
| Брат ми иска да се видите му Hotmail имейл. Как може той преинсталиране, защото тя не е на разположение за изтегляне за Vista, тъй като той идва, като част от операционната система. |
|
| |||
| |||
| изтегляне на Internet Explorer на вашия компютър и да я тури на диск или флаш памет .... след това отидете в неговия компютър и отидете в C: / Program Files / и изтриване на файлове на Internet Explorer ... след това да го инсталирате от диска |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 е defaulty вече са включени в Vista, точно като на Internet Explorer 6 е с XP Дан |
|
| |||
| |||
| * Моля, отидете тук, за да Инсталирайте IE 7 (Кликнете върху Син връзка) И изтегляне на нова версия на Интернет опознаем 7. * Деинсталирай версията на IE имате инсталиран сега, за да го направите следвайте тези стъпки: 1 Натиснете Започвам 2 Натиснете Контролен панел 3 Щракнете два пъти Добавяне или премахване на програми 4 Превъртете надолу, докато не намери Интернет опознаем 5 След това кликнете върху Промяна / Премахване, И следвайте указанията. ** Моля Забележка: Ако не можете да видите ie7 при добавяне или премахване на програми следвайте тези стъпки: 1 Натиснете Започвам 2 Натиснете Бягам 3 Напишете или копирайте и го поставете в полето за текст: % Windir% \ ie7 \ spuninst \ spuninst.exe 4 След това натиснете Въведете ** * Рестартирайте вашия компютър. * Инсталирайте прясна версия на Интернет опознаем. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ще се брат ми да пробвам и пръстите премина тя работи. |