![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() To je, co se stane, když můj bratr se pokusí spustit IE7. Jakýkoliv návrhy? Můj systém: HistoryGirls Vlastní Budovat!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste to znovu nainstalovat, nebo-get firefox
| |||
| |||
| cew27, zkuste k odstranění potíží. Souhlasím se snažím přeinstalovat, ale spíše bychom vidět problémy, které nejsou stanoveny vyhnout. Díky. |
|
| |||
| |||
| i když jste-nainstalovat nebo odinstalovat a spustit Windows Update, který by mohl vyřešit? je to pro mě jednou |
|
| |||
| |||
| Můj bratr chce, aby jeho názor hotmail email. Jak je možné, že znovu nainstalovat, protože není k dispozici ke stažení pro Vista, protože se jako součást operačního systému. |
|
| |||
| |||
| stažení aplikace Internet Explorer v počítači a umístil jej na disketu nebo flash disk .... pak jděte do svého počítače a jít do c: / Program Files / a smazat soubory aplikace Internet Explorer ... pak ji nainstalovat z disku |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 je již zahrnuto v defaulty Vista, stejně jako Internet Explorer 6, je s XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Prosím, jděte sem Instalovat IE 7 (Klikněte na Modrá odkaz) A stáhnout si novou verzi Internet Objev 7. * Odinstalujte verzi IE máte nainstalovanou nyní učinit následující kroky: 1 Klepněte na tlačítko Začít 2 Klepněte na tlačítko Ovládací panely 3 Poklepejte Přidat nebo odebrat programy 4 Přejděte dolů, až najdete Internet Objev 5 Poté klikněte Změnit nebo odebratA postupujte podle výzev. ** Poznámka: Pokud jste schopen vidět IE7 v Přidat nebo odebrat programy, postupujte takto: 1 Klepněte na tlačítko Začít 2 Klepněte na tlačítko Běžet 3 Typ nebo zkopírovat a vložit do textového pole: % windir% \ ie7 \ spuninst \ spuninst.exe 4 Potom Tisk Vstup ** * Restartujte počítač. * Nainstalujte čerstvou verzi Internet Prozkoumat. |
|
| |||
| |||
| Díky uvidíme dostat můj bratr to zkusit, a palce to funguje. |