![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ο αδελφός μου προσπαθεί να ξεκινήσει IE7. Όποιες προτάσεις; Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε να την εγκαταστήσετε ή Get Firefox
| |||
| |||
| cew27, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Συμφωνώ με την επανεγκατάσταση προσπαθεί, αλλά θα προτιμούσα να τη δω προβλήματα σταθερό δεν αποφεύγεται. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| και αν εκ νέου το εγκαταστήσετε ή να απεγκαταστήσετε και να εκτελέσετε το Windows Update που θα μπορούσε να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα; το έκανε για μένα μια φορά |
|
| |||
| |||
| Ο αδερφός μου θέλει να προβάλετε το hotmail email. Πώς μπορεί να επανεγκαταστήσετε, διότι δεν είναι διαθέσιμο για να κατεβάσετε για Vista γιατί έρχεται ως μέρος του λειτουργικού συστήματος. |
|
| |||
| |||
| λήψη του Internet Explorer στον υπολογιστή σας και να βάλετε σε ένα δίσκο ή flash drive .... στη συνέχεια, προχωρήστε στο pc του και πηγαίνετε στο c: / Program Files / και τη διαγραφή των αρχείων του Internet Explorer ... στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε από το δίσκο |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 είναι ήδη συμπεριληφθεί στην defaulty Vista, όπως το Internet Explorer 6 με XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Θα πρέπει να πάει εδώ Εγκαταστήστε IE 7 (Κάντε κλικ στο Μπλε σύνδεσμός) Και κατεβάστε μια νέα έκδοση του Internet Explore 7. * Απεγκαταστήστε την έκδοση του IE έχετε εγκαταστήσει τώρα, για να το κάνετε αυτό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1 Click Εκκίνηση 2 Κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου 3 Κάντε διπλό κλικ Προσθαφαίρεση προγραμμάτων 4 Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε Internet Explore 5 Στη συνέχεια, κάντε κλικ Αλλαγή / Διαγραφή, Και ακολουθήστε τις υποδείξεις. ** Σημείωση: Αν είστε σε θέση να δείτε IE7 στο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1 Click Εκκίνηση 2 Κάντε κλικ στο Τρέχω 3 Τύπος ή αντιγραφής και επικόλλησης, στο πλαίσιο κειμένου: % windir% \ IE7 \ spuninst \ spuninst.exe 4 Στη συνέχεια, πατήστε Εισάγετε ** * Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. * Εγκαταστήστε τη νέα έκδοση του Internet Explore. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ Θα πάρω τον αδελφό μου να προσπαθήσω και ότι δάχτυλα διέσχισαν λειτουργεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση PowerDVD για τα Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 12 Σεπτέμβρη 2009 12:14 |
| IE8 Πρόβλημα εκκίνησης για Vista Home Premium SP2 | dmetria | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 17 Ιουν 2009 08:12 |
| Αργή εκκίνησης για τα Windows Vista Home Premium; | LegendaryFire | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 20 Μαρ 2009 12:25 |
| Πρόβλημα Εγκατάσταση Vista Home Premium | jimbeis462 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 9 Οκτ 2008 00:17 |
| Πόσο HDD χώρο μπορώ να κάνω partition για Vista Home Premium 64 bit; | Compasky | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Ιαν 2008 21:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |