![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() To je ono što se događa svaki put kad moj brat pokušava pokrenuti IE7. Bilo koji sugestija? My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokušajte ponovo instalirati ili Get Firefox
| |||
| |||
| cew27, pokušajte otkloniti problem. Slažem se s pokušavate reinstalirati, ali mi bi radije ne vide probleme fiksne izbjeći. Hvala. |
|
| |||
| |||
| ali ako ponovo ga instalirati ili deinstalirati ga i pokrenite Windows Update da bi mogli to riješiti? to se za mene jednom |
|
| |||
| |||
| Moj brat želi ga vidjeli njegov Hotmail e-pošte. Kako se on reinstalirati, jer je on nije dostupan za download za Vidik, jer dolazi kao dio operacijskog sustava. |
|
| |||
| |||
| download Internet Explorer na vašem računalu i stavite ga na disk ili flash drive .... zatim idite na njegov računalo i otiđite na c: / program files / i izbrisati Internet Explorer datoteka ... onda ga instalirati s diska |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 je vec uracunat u defaulty Vista, kao što je Internet Explorer 6 sa XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Molimo otiđite ovdje da Instalacija IE 7 (Kliknite na Plavo veza) I download svježu verziju programa Internet Explore 7. * Uninstall verziju IE imate instaliran sada, to učinite sljedeće korake: 1 Pritisnite Početak 2 Pritisnite Control Panel 3 Dvostruki klik Dodaj ili ukloni programe 4 Pomaknite se prema dolje dok ne pronađete Internet Explore Zatim kliknite 5 Promijeni / ukloniI slijedite upute. ** Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti vidjeti IE7 na Dodaj ili ukloni programe slijedite ove korake: 1 Pritisnite Početak 2 Pritisnite Pokrenuti 3 Tip ili je kopirajte i zalijepite u okvir za tekst: % windir% \ IE7 \ spuninst \ Spuninst.exe 4 a zatim pritisnite Enter ** * Ponovo pokrenite računalo. * Instalirajte svježe verziju Internet Explore. |
|
| |||
| |||
| Hvala ću dobiti moj brat to probati i prsti prešli da to radi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Općenito Software Chat | 0 | 12 rujan 2009 12:14 |
| IE8 Startup Problem na Vista Home Premium SP2 | dmetria | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 17. lipnja 2009 08:12 |
| Sporo o pokretanju sustava Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Windows Operating Systems | 12 | 20. ožujak 2009 12:25 |
| Instaliranje Problem Vista Home Premium | jimbeis462 | Windows Operating Systems | 4 | 9. listopad 2008 00:17 |
| Koliko HDD prostora ću particiju za Vista Home Premium 64 bita? | Compasky | Windows Operating Systems | 1 | 28 siječanj 2008 21:54 |
| Thread Tools | |
| |