![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Ez történik, amikor a bátyám megpróbálja elindítani IE7. Any suggestions? My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| próbáld újra telepíteni, vagy töltse le a Firefox
| |||
| |||
| cew27, próbálja meg a probléma elhárításához. Egyetértek azzal próbálkozik, hogy telepítse újra, de inkább lásd a problémák nem állandó kerülni. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| és ha újra telepíteni vagy eltávolítani, és futtassa a Windows Update, ami megoldja ezt? ez tett engem egyszer |
|
| |||
| |||
| Bátyám akarja megtekinteni a Hotmail e-mailt. Hogyan tud újra, mert nem áll rendelkezésre letölthető a Vista, mert jön, és az operációs rendszert. |
|
| |||
| |||
| letölthető az Internet Explorer a számítógép, és azt a lemezt, vagy egy flash meghajtót .... aztán a saját PC és menjen a C: \ Program Files / és törli az Internet Explorer-fájlok ... majd telepíteni a lemezről |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 defaulty már szerepel a Vista, mint az Internet Explorer 6 és az XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Lépj ide Telepítse a IE 7 (Kattintson a Kék láncszem), És letölt egy új változatot az Internet Explore 7. * Uninstall verziójának IE telepítése most, erre a következő lépéseket: 1 Kattintson a Start 2 Kattintson a Control Panel 3 duplaklikk Programok telepítése és törlése 4 Lapozzunk lefelé, amíg meg nem találják Internet Explorer 5 Ezután kattintson Módosítása vagy eltávolítása, És kövesse az instrukciókat. ** Megjegyzés: Ha nem látja IE7 a Programok telepítése és törlése a következő lépéseket: 1 Kattintson a Start 2 Kattintson a Fut 3 típusú, vagy másold be a szöveges mezőbe: % windir% \ ie7 \ spuninst \ spuninst.exe 4 majd nyomja Enter ** * Indítsa újra a számítógépet. * Telepítse az új változatot az Internet Felfedező. |
|
| |||
| |||
| Kösz Majd bátyám próbálni, és ujjak keresztbe működik. |