![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() זה מה שקורה בכל פעם אחי מנסה להתחיל IE7. כל הצעה? המערכת שלי: בנה HistoryGirls עצמי!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להתקין מחדש את התוכנה או לקבל Firefox
| |||
| |||
| cew27, מנסה לפתור את הבעיה. אני מסכים עם מנסה להתקין מחדש, אבל אנחנו מעדיפים לראות בעיות קבועה לא נמנעו. תודה. |
|
| |||
| |||
| גם אם אתה מתקין מחדש את התוכנה או להסיר אותה ולהפעיל Windows Update שעשוי לפתור את זה? זה עשה לי פעם אחת |
|
| |||
| |||
| אחי רוצה את זה כדי להציג את הדואר האלקטרוני Hotmail. איך הוא יכול להתקין אותו מחדש, משום שהיא אינה זמינה להורדה עבור Vista, כי זה בא במסגרת של מערכת ההפעלה. |
|
| |||
| |||
| להוריד את Internet Explorer במחשב ולשים את זה על דיסק או כונן הבזק .... לאחר מכן, עבור אל המחשב האישי שלו וללכת C: / Program Files / ומחק את קבצי Internet Explorer ... לאחר מכן להתקין אותו מהדיסק |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 הוא כבר נכלל ב defaulty Vista, כמו Internet Explorer 6 עם XP? דן |
|
| |||
| |||
| * אנא ללכת כאן התקנת IE 7 (לחץ על כחול קישור) ולהוריד טרי גירסה 7 של Internet חקור. * הסר את הגירסה של IE יש לך מותקן כעת, על מנת לעשות זאת בצע את הפעולות הבאות: 1 לחץ על התחלה 2 לחץ על לוח הבקרה 3 לחץ לחיצה כפולה על הוספה או הסרה של תוכניות 4 גלול למטה עד שתמצא סייר אינטרנט לאחר מכן, לחץ על 5 שנה / הסר, ופעל לפי ההנחיות. ** אנא שים לב: אם אתה לא מצליח לראות ב-IE7 הוספה או הסרה של תוכניות בצע את הפעולות הבאות: 1 לחץ על התחלה 2 לחץ על ריצה סוג 3 או להעתיק ולהדביק לתוך תיבת הטקסט: % windir% \ ie7 \ Spuninst \ Spuninst.exe 4 לאחר מכן לחצו הזן ** * הפעלה מחדש של המחשב. * התקן את הגירסה של Internet טרי סייר. |
|
| |||
| |||
| תודה אני יהיה להשיג את אחי כדי לנסות את זה ואת האצבעות חצו זה עובד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| PowerDVD על התקנת Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 12 ספטמבר 2009 12:14 |
| בעיה ב IE8 הפעלה Vista Home Premium SP2 | dmetria | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | -17 יוני 2009 08:12 |
| לאט הפעלה ב-Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 20 מרץ 2009 12:25 |
| בעיה התקנת Vista Home Premium | jimbeis462 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 9th אוקטובר 2008 00:17 |
| כמה HDD שטח אני מחיצה עבור Vista Home Premium 64 ביט? | Compasky | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -28 ינואר 2008 21:54 |
| שרשרת כלים | |
| |