![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Tai, kas atsitinka, kai mano brolis bando paleisti IE7. Any suggestions? Mano sistema: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bandykite iš naujo įdiegti arba Get Firefox
| |||
| |||
| cew27, pabandykite išspręsti problemą. Aš sutinku su mėgina įdiegti, tačiau mes norime matyti problemas, nustatytas ne vengti. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Na, jei jūs iš naujo įdiegti arba pašalinti jį ir paleisti "Windows Update, kad galėtų ją išspręsti? ji man kartą |
|
| |||
| |||
| Mano brolis nori jį peržiūrėti savo "Hotmail" el. Kaip jis gali įdiegti jį, nes jis nėra galima atsisiųsti "Vista", nes jis yra dalis operacinės sistemos. |
|
| |||
| |||
| Download Internet Explorer "į savo kompiuterį ir įdėkite jį į diską arba flash drive .... tada eikite į savo kompiuterį ir eikite į c: / program files / ir ištrinti Internet Explorer failus ... įdiekite ją iš disko |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 defaulty jau įtrauktas į Vista, kaip Internet Explorer 6 su XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Prašome kreiptis čia Įdiekite IE 7 (Spauskite Mėlynas ryšys) Ir parsisiųsti naujausią versiją 7 Naršyti internete. * Uninstall IE versiją įdiegę dabar tai padaryti atlikite šiuos veiksmus: 1 Paspauskite Pradžia 2 Paspauskite Valdymo skydas 3 Dukart spustelėkite Pridėti arba šalinti programas 4 Pereikite žemyn, kol rasite Interneto Naršyti 5 Tada spauskite Keisti / TrintiIr vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas. ** Atkreipkite dėmesį: Jei jūs negalite pamatyti IE7 Pridėti arba šalinti programas atlikite šiuos veiksmus: 1 Paspauskite Pradžia 2 Paspauskite Bėgti 3 Įveskite arba nukopijuokite ir įklijuokite jį, į laukelį: % windir% \ ie7 \ Spuninst \ Spuninst.exe 4 Paspauskite Registracija ** * Iš naujo paleiskite kompiuterį. * Įdiekite naujausią versiją "Internet Explore. |
|
| |||
| |||
| Dėkojame, kad aš gausiu savo brolį pabandyti, kad ir pirštų kirto ji veikia. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diegimas PowerDVD, Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 12 rugsėjis 2009 12:14 |
| IE8 Paleidimas Problema Vista Home Premium SP2 | dmetria | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 17, 2009 08:12 |
| Lėtas paleidimas Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Windows "operacinės sistemos | 12 | Kovas 20, 2009 12:25 |
| Problema diegiant Vista Home Premium | jimbeis462 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 9 spalis 2008 00:17 |
| Kiek HDD space do I pertvarų Vista Home Premium 64-bit? | Compasky | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 sausis 2008 21:54 |
| Temos įrankiai | |
| |