![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Šis ir tas, kas notiek, kad mans brālis mēģina sākt IE7. Any suggestions? Mana sistēma: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mēģiniet vēlreiz instalēt to, vai Get Firefox
| |||
| |||
| cew27, mēģiniet Lai novērstu problēmu. Es piekrītu mēģina pārinstalēt, bet mēs vēlamies redzēt problēmas, noteikti nevar izvairīties. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| labi, ja jūs atkārtoti instalēt vai atinstalēt, un palaist Windows Update kas varētu risināt? tas bija man vienreiz |
|
| |||
| |||
| Mans brālis vēlas, lai apskatītu viņa hotmail email. Kā viņš var pārinstalēt, jo tā nav pieejama lejupielādei par Vista, jo tā nāk kā daļa no operētājsistēmas. |
|
| |||
| |||
| Download Internet Explorer datorā un nodot to diskā vai flash drive .... tad doties uz savu datoru un iet uz c: / Program Files / un dzēst Internet Explorer failus ... tad instalēt no diska |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 ir defaulty jau ir iekļauts Vista, tieši tāpat Internet Explorer 6 ir ar XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Lūdzu, dodieties šeit, lai Install IE 7 (Noklikšķiniet uz Zils saite), Un lejupielādei jaunu versiju 7 Internet Explore. * Uninstall versijas IE ir instalēta tagad, lai to izdarītu, rīkojieties šādi: 1 Uzklikšķināt Sākums 2 Click Control Panel 3 Dubultklikšķis Pievienot vai noņemt programmas 4 Ritiniet uz leju, līdz atrodat Internet Explore 5 Pēc tam noklikšķiniet uz Change / RemoveUn sekojiet norādījumiem. ** Please Note: Ja jūs nevarat redzēt IE7 jo Pievienot vai noņemt programmas, rīkojieties šādi: 1 Uzklikšķināt Sākums 2 Click Skriet 3 tipa vai kopēt un ielīmēt, ievešanu tekstlodziņā: % windir% \ ie7 \ spuninst \ Spuninst.exe 4 Tad Press Enter ** * Restartējiet datoru. * Instalēt jaunu versiju Internet Explore. |
|
| |||
| |||
| Paldies, es nopirkšu manu brāli, lai mēģinātu to un īkšķus tā darbojas. |
![]() |
|
| Bookmarks |