![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() To co się dzieje, gdy mój brat próbuje uruchomić IE7. Wszelkie sugestie? My System: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| spróbuj zainstalować go ponownie lub get firefox
| |||
| |||
| cew27, spróbuj rozwiązać ten problem. Zgadzam się z próbuje ponownie zainstalować, ale raczej nie patrz problemów ustalonych unikać. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| dobrze, jeśli ponownie go zainstalować lub odinstalować go i uruchomić Windows Update, które mogłyby ją rozwiązać? to nie dla mnie raz |
|
| |||
| |||
| Mój brat chce go zobaczyć jego adres e-mail hotmail. Jak może on zainstalować go ponownie, ponieważ nie jest dostępny do pobrania dla Vista, ponieważ chodzi jako część systemu operacyjnego. |
|
| |||
| |||
| pobrać program Internet Explorer na komputerze i umieść go na dysk lub dysk flash .... następnie przejdź do swojego komputera i przejdź do katalogu C: / Program Files / i usuwać plików programu Internet Explorer ... następnie zainstalować go z dysku |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 jest już wliczone w defaulty Vista, podobnie jak Internet Explorer 6 jest z XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Proszę tutaj, aby przejść Zainstaluj IE 7 (Kliknij na Niebieski łącze) I pobrać nową wersję programu Internet Explore 7. * Odinstaluj wersji IE zainstalowana teraz, aby to zrobić wykonaj następujące kroki: 1 Kliknij Zacząć 2 Kliknij przycisk Panel sterowania 3 Kliknij dwukrotnie Dodaj lub usuń programy 4 Przewiń w dół, aż znajdziesz Internet Explore 5 Następnie kliknij Zmień / UsuńI postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie. ** Uwaga: Jeśli nie widać IE7 w Dodaj lub usuń programy następujące kroki: 1 Kliknij Zacząć 2 Kliknij przycisk Biec 3 Wpisz lub skopiuj i wklej w polu tekstowym: % windir% \ ie7 \ spuninst \ spuninst.exe 4 następnie naciśnij Wprowadź ** * Uruchom ponownie komputer. * Zainstaluj świeżego wersji Internet Explore. |
|
| |||
| |||
| Thanks I'll get mojego brata, aby spróbować i palce skrzyżowane, że to działa. |
![]() |
|
| Zakładki |