![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() To je, čo sa stane, keď môj brat sa pokúsi spustiť IE7. Akýkoľvek návrhy? Môj systém: HistoryGirls Vlastné Budovať!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste to znova nainštalovať, alebo-get firefox
| |||
| |||
| cew27, skúste na odstránenie ťažkostí. Súhlasím sa snažím přeinstalovat, ale skôr by sme vidieť problémy, ktoré nie sú stanovené vyhnúť. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| aj keď ste-nainštalovať alebo odinštalovať a spustiť Windows Update, ktorý by mohol vyriešiť? je to pre mňa raz |
|
| |||
| |||
| Môj brat chce, aby jeho názor hotmail email. Ako je možné, že znova nainštalovať, pretože nie je k dispozícii na stiahnutie pre Vista, pretože sa ako súčasť operačného systému. |
|
| |||
| |||
| stiahnutie programu Internet Explorer v počítači a umiestnil ho na disketu alebo flash disk .... potom choďte do svojho počítača a ísť do c: / Program Files / a zmazať súbory programu Internet Explorer ... potom ju nainštalovať z disku |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 je už zahrnuté v default Vista, rovnako ako Internet Explorer 6, je s XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Prosím, choďte sem Inštalovať IE 7 (Kliknite na Modrá odkaz) A stiahnuť si novú verziu Internet Objav 7. * Odinštalujte verziu IE máte nainštalovanú teraz urobiť nasledovné kroky: 1 Kliknite na tlačidlo Začať 2 Kliknite na tlačidlo Ovládací panel 3 Poklepte Pridať alebo odstrániť programy 4 Prejdite nadol, až nájdete Internet Objav 5 Potom kliknite Zmeniť alebo odstrániťA postupujte podľa výziev. ** Poznámka: Ak ste schopný vidieť IE7 v Pridať alebo odstrániť programy, postupujte nasledovne: 1 Kliknite na tlačidlo Začať 2 Kliknite na tlačidlo Plynúť 3 Typ alebo skopírovať a vložiť do textového poľa: % Windir% \ ie7 \ spuninst \ spuninst.exe 4 Potom Tlač Vstup ** * Reštartujte počítač. * Nainštalujte čerstvú verziu Internet Preskúmať. |
|
| |||
| |||
| Vďaka uvidíme dostať môj brat to skúsiť, a palce to funguje. |