![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Bu ne zaman kardeşim IE7 için çalışır olur. Any suggestions? Benim Sistemi: HistoryGirls kendine!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeniden deneyin kurmak veya Get Firefox
| |||
| |||
| cew27, sorunu gidermeye çalışın. Ben yeniden çalışıyor katılıyorum, ama oldukça kaçınılır değil sorunları Pazarlıksız göreceksiniz. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| iyi eğer yeniden kurmak ya da ve pencereler bu çözüm olabilir güncelleme çalıştırmak kaldırırım? bu benim için bir kez yaptım |
|
| |||
| |||
| Kardeşim bu onun Hotmail e-posta görmek istiyor. Çünkü Vista için indirmek için mevcut değildir çünkü bu işletim sisteminin bir parçası olarak gelir ne de, bu yeniden yükleyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| PC'nize indirebilirsiniz Internet Explorer ve bir disk veya flash sürücü .... gibi göstermek sonra kendi adet gidin ve c gidin: / Program Files / ve Internet Explorer dosyaları silin ... sonra diskten yükleyin |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 zaten Vista dahil, Internet Explorer 6 gibi defaulty olduğunu XP ile Dan |
|
| |||
| |||
| * Lütfen buraya gidin Yükle IE 7 (Tıklayın üzerinde Mavi bağlantı) Ve Internet Explore 7 yeni bir sürümü indirin. * Kaldır IE'nin artık yüklü sürüm, bu adımları takip edin: 1 tıklayın Başlatmak 2 Denetim Masası 3 çift tıklayın Program Ekle / Kaldır 4 aşağı gidin siz bulun İnternet Keşfedin 5 Sonra Değiştir / KaldırVe takip ister. ** Not: Eğer Program Ekle veya Kaldır bu adımları izleyin içinde IE7 görmek mümkün değil: 1 tıklayın Başlatmak 2 Çalıştırmak 3 yazın veya kopyala ve yapıştır, metin kutusuna: % windir% \ ie7 \ spuninst \ spuninst.exe 4 Daha sonra basın Girin ** Bilgisayarınızı yeniden başlatın *. İnternet keşfedin ve yeni sürümü yükleyin *. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Kardeşim ve parmakları çalıştığını çarpı işareti denemek için alırsınız. |
![]() |
|
| Bookmarks |