![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Це те, що відбувається всякий раз, коли мій брат намагається почати IE7. Будь-які пропозиції? Моя система: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте поміняти його або отримати Firefox
| |||
| |||
| cew27, спробуйте усунути проблему. Я згоден зі спробами перевстановити, але ми вважали за краще б бачити проблеми закріплено не уникнути. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо ви перевстановіть його або видаліть його і запустіть Windows Update, які могли б її вирішити? він зробив це для мене раз |
|
| |||
| |||
| Мій брат хоче, щоб переглянути його електронної пошти Hotmail. Як він може встановити його, бо воно не доступно для завантаження на Vista, оскільки мова йде як частина операційної системи. |
|
| |||
| |||
| завантажити в браузері Internet Explorer на комп'ютері і виставити його на диску або флеш-диск .... потім перейдіть на його персональний комп'ютер і перейдіть в C: / файли програми / і видаліть файли Інтернету Explorer ... потім встановити його з диска |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer 7 є defaulty вже включені в Vista, як і Internet Explorer 6 є з XP Dan |
|
| |||
| |||
| * Будь-ласка, перейдіть сюди, щоб Встановити IE 7 (Натисніть на Синій посилання) І завантажити свіжу версію Internet Explore 7. * Видаліть версію IE у вас тепер встановлено, для цього виконайте наступні дії: 1 Натисніть Початок 2 Натисніть Панель управління 3 Двічі клацніть Установка й видалення програм 4 Прокрутіть вниз, поки не знайдете Internet Explore 5 Потім клацніть Змінити / ВидалитиІ виконайте вказівки на екрані. ** Примітка: Якщо ви не бачите IE7 в "Установка й видалення програм" виконайте наступні дії: 1 Натисніть Початок 2 Натисніть Тікати 3 Введіть або копіювання і вставка, в текстове поле: % WINDIR% \ ie7 \ Spuninst \ spuninst.exe 4 та натисніть Увійти ** * Перезавантажте Ваш комп'ютер. * Встановіть свіжу версію Internet Explore. |
|
| |||
| |||
| Завдяки я отримаю мій брат, щоб спробувати що і пальці схрещеними вона працює. |