menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

IE7 problémy. . .

Reply

Thread Nástroje
Old 14. dubna 2008, 04:30
wdh
Nový člen skupiny

Default IE7 problémy. . .

Nazdar
Právě můj Internet Explorer bylo hrát nahoru. Na stránkách, jako je YouTube a pinkbike videa zvyklý objeví a je mi to upgrade my flash přehrávač, který jsem učinil. To mělo vliv i když ne! I na místech, jako je Google, dostanu chybu v pravém dolním rohu, kdykoli jsem na tu líbí .
Pokud chodím ke kliknutí na toto vidět více info na něj pak se to jeví

To také se objeví i v případě, klikněte pravým tlačítkem myši na obrázek a potom klepněte na tlačítko proporties.

To má dopad i msn, kde jsem musel provést downgrade to funguje jako poslední versnio měla obrovský lag na to, které jsem převzal byl flash přehrávač.
I když v IE a snaží zobrazit Windows Live mhotmail stránky zvyklý zatížení a dostanu chybovou zprávu podobnou do jedné výše ^ ^ v levém dolním rohu.
Já používám Firefox, ale nyní by chtěli vyřešit tento problém v IE. Existuje více než jeden účet na tomto počítači, a na druhé straně v úvahu IE funguje, je jen na mou osobu z nějakého důvodu. Any ideas?
Na zdraví
Old 14. dubna 2008, 05:45
Dárce Skupina

Už jste aktualizováno Java? a je-li její rovněž uskuteční msn mohl být virus v tom případě je mod vám pomohou v tomto oddělení.
Old 14. dubna 2008, 06:05
wdh
Nový člen skupiny

Aktualizováno java. . . ne v poslední době ne. Měl bych mít aktualizovaný to? nebo by to mohlo být příčinou. MSN funguje nyní, ale jen proto, že im používáte starší verzi. Pokud její virus by jej postihnout pouze IE a to pouze na můj účet?
Old 14. dubna 2008, 06:11
Dárce Skupina

Zkuste a aktualizovat java opět buď prostřednictvím http://www.java.com/en/ nebo začít > Ovládací panel > přepnout na klasické zobrazení pokud tomu tak již není, a pak klepněte na tlačítko java.
a mají přečíst si toto:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
post a HJTlog sem a zlo bude řadit vás.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy problém problémů. oobrokensilence Drives & Removable Media 3 11. února 2008 08:08
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.