μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

IE7 προβλήματα. . .

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Απρ. 2008, 04:30
wdh
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου
Πρόσφατα μου Internet Explorer έχει παίξει πάνω. Με δικτυακούς τόπους όπως το YouTube και το βίντεο pinkbike συνηθίζει φαίνεται και μου λέει για την αναβάθμιση μου flash player που έχω κάνει. Αυτό δεν επηρεάζει όμως! Επίσης, σε δικτυακούς τόπους όπως το google να βρω ένα λάθος στην κάτω γωνία κάθε φορά που είμαι εκεί σαν αυτό .
Αν πάω να κάνετε κλικ σε αυτό για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό, τότε αυτό φαίνεται

Αυτό φαίνεται επίσης ότι εάν i δεξί κλικ πάνω σε μια εικόνα και στη συνέχεια κάντε κλικ proporties.

Αυτό επηρέασε επίσης msn, όπου είχα να προβαίνει, έτσι ώστε να γίνει το αργότερο ως versnio είχε τεράστια υστέρηση για την οποία υποτίθεται ότι ήταν το flash player.
Επίσης, όταν στην Ιρλανδία και την προσπάθεια για να δείτε τα παράθυρα ζουν mhotmail σελίδα συνηθίζει το φορτίο και να πάρω ένα παρόμοιο μήνυμα λάθους για το ένα επάνω ^ ^ στην κάτω αριστερή γωνία.
Είμαι με τη χρήση του Firefox σήμερα, αλλά θα ήθελε να λύσει το πρόβλημα του IE. Υπάρχουν περισσότερα από ένα λογαριασμό σε αυτόν τον υπολογιστή και από την άλλη υπόψη IE έργων πρόστιμο είναι μόνο για δική μου για κάποιο λόγο. Οποιαδήποτε ιδέα;
Εις υγεία
Old 14 Απρ. 2008, 05:45
Ομάδα Δωρητών

Έχετε ενημέρωση Java; και αν το msn θα πραγματοποιηθεί, επίσης, θα μπορούσε να είναι ένα ιό σε περίπτωση που ένα mod που θα σας βοηθήσει στο εν λόγω διαμέρισμα.
Old 14 Απρ. 2008, 06:05
wdh
Νέο Μέλος Ομάδα

Ενημέρωση java. . . μην δεν πρόσφατα. Πρέπει να έχω ενημέρωση αυτή; ή θα μπορούσε να ήταν αυτή η αιτία. MSN λειτουργεί τώρα, αλλά μόνο και μόνο επειδή im χρησιμοποιώντας μια παλαιότερη έκδοση. Αν τα έναν ιό που θα επηρεάσει μόνο IE και μόνο για λογαριασμό μου;
Old 14 Απρ. 2008, 06:11
Ομάδα Δωρητών

Προσπαθήστε να ενημερώσετε java και πάλι είτε μέσω http://www.java.com/en/ ή εκκίνηση > πίνακα ελέγχου > αλλαγή σε κλασική προβολή εάν δεν έχουν ήδη, και στη συνέχεια κάντε κλικ java.
και να έχει διαβάσει μέσω αυτής:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
αποστέλλω HJTlog εδώ το κακό και θα είδους την έξοδό σας.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.