manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

IE7 probleme. . .

Reply

Thread Tools
Old 14 tra 2008, 04:30
wdh
Novi član grupe

Bok
Nedavno moj Internet Explorer je igrajući se. Na web stranicama kao što su YouTube i pinkbike videozapise navika pojaviti i reći mene to ažurirati moj flash player koji sam učinio. Ovo je ipak nije imao utjecaja! Isto tako na stranicama kao što su Google i dobiti greška u donjem kutu, kad god sam tamo na ovako .
Ako odem, da kliknete na ovo da vidite više informacija o ovoj pojavi onda

To se pojavljuje ako ja pravo kliknite na sliku i kliknite proporties.

To je također utjecati na msn, gdje sam morao poniziti kako bi je raditi kao najnoviji versnio imao ogroman lag na to što sam preuzeo je flash player.
Također kada je u IE i pokušava pogled Windows Live mhotmail stranice navika opterećenja i ja dobiti poruku o pogrešci sličnu onom gore ^ ^ u donjem lijevom kutu.
Ja sam koristeći krijesnica trenutno, ali bi željeli da razriješi problem in IE. Postoji više od jednog računa na ovom računalu, a na račun ostalih utvrde prekid IE je samo na moje iz nekog razloga. Bilo koji ideja?
Živjeli
Old 14 tra 2008, 05:45
Donatorska Grupa

Jeste li ažurirana Java? te ako njihova također ostvaruje MSN to mogao biti virus u kojem slučaju mod će Vam pomoći u tom odjelu.
Old 14 tra 2008, 06:05
wdh
Novi član grupe

Ažurirano java. . . ne nedavno br. Trebam li imati updated to? ili ovo moglo imati bio uzrok. MSN sada radi, ali samo zato što im koristeći stariju verziju. Ako je njegova virus bi ga samo IE i utjecati samo na moj račun?
Old 14 tra 2008, 06:11
Donatorska Grupa

Probajte i ažuriranje java opet bilo preko http://www.java.com/en/ ili početak > control panel > prebacite se na klasični prikaz Ako niste, a zatim kliknite java.
i imati pročitati kroz ovaj:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
napišite ovdje HJTlog i zlo će vas razvrstati.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.