kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

IE7 probléma. . .

Reply

Téma eszközök
Old Április 14 2008, 04:30
WDH
Új tag Csoport

Default IE7 probléma. . .

Szia
A közelmúltban az Internet Explorer-én már játszott fel. A helyszínek, mint például a YouTube és a videókat pinkbike szokott megjelenni, és azt mondja nekem, hogy upgrade my Flash Player, amit tettem. Ez nem érinti bár! Helyszíneken is, mint a Google-én kap egy hiba az alsó sarokba, ha én vagyok ott, mint ez .
Ha menni kattintson erre, hogy több információ van, akkor ez

Ez is megjelenik, ha jobb klikk a kép és kattintson sajátságainak.

Ez szintén befolyásolja MSN, hol volt, leértékeli, hogy munkáját a legújabb versnio óriási lemaradás van amit feltételezhető volt a flash player.
Még akkor is, ha az IE és megpróbál a megtekintéséhez a Windows Live mhotmail az oldalon szokás terhelés és kapok egy hasonló hibaüzenet jelenik meg, hogy a fent ^ ^ a bal alsó sarokban.
Én használ Firefox jelenleg de szeretnék sort a probléma IE. Jelenleg több, mint egy fiókot a számítógépen, és a másik számla IE működik jól, hogy csak az enyém valamilyen okból. Any ideas?
Egészségére
Old Április 14 2008, 05:45
Donor Group

Van frissítés Java? és ha annak hatálya msn is meg lehet egy vírus, amely esetben a mod segít, hogy az osztály.
Old Április 14 2008, 06:05
WDH
Új tag Csoport

Frissítve java. . . nem az utóbbi időben. Ha már frissített az? vagy lehet ez volt az oka. MSN működik most, de csak azért, mert im segítségével egy régebbi verzió. Ha a vírus nem csak IE érinti, és csak az én kedvemért?
Old Április 14 2008, 06:11
Donor Group

Próbáld ki, és frissítse a Java Ismét akár http://www.java.com/en/ vagy start > vezérlőpult > Váltás a klasszikus nézetre Ha még nem tette meg, majd kattintson java.
és van, olvassa el ezt:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
felad egy HJTlog itt van és a rossz fog Kisegítelek.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák probléma problémák. oobrokensilence Drives & Removable Media 3 11. február 2008 08:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.