![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia A közelmúltban az Internet Explorer-én már játszott fel. A helyszínek, mint például a YouTube és a videókat pinkbike szokott megjelenni, és azt mondja nekem, hogy upgrade my Flash Player, amit tettem. Ez nem érinti bár! Helyszíneken is, mint a Google-én kap egy hiba az alsó sarokba, ha én vagyok ott, mint ez .Ha menni kattintson erre, hogy több információ van, akkor ez ![]() Ez is megjelenik, ha jobb klikk a kép és kattintson sajátságainak. Ez szintén befolyásolja MSN, hol volt, leértékeli, hogy munkáját a legújabb versnio óriási lemaradás van amit feltételezhető volt a flash player. Még akkor is, ha az IE és megpróbál a megtekintéséhez a Windows Live mhotmail az oldalon szokás terhelés és kapok egy hasonló hibaüzenet jelenik meg, hogy a fent ^ ^ a bal alsó sarokban. Én használ Firefox jelenleg de szeretnék sort a probléma IE. Jelenleg több, mint egy fiókot a számítógépen, és a másik számla IE működik jól, hogy csak az enyém valamilyen okból. Any ideas? Egészségére |
|
| |||
| |||
| Van frissítés Java? és ha annak hatálya msn is meg lehet egy vírus, amely esetben a mod segít, hogy az osztály. |
|
| |||
| |||
| Frissítve java. . . nem az utóbbi időben. Ha már frissített az? vagy lehet ez volt az oka. MSN működik most, de csak azért, mert im segítségével egy régebbi verzió. Ha a vírus nem csak IE érinti, és csak az én kedvemért? |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki, és frissítse a Java Ismét akár http://www.java.com/en/ vagy start > vezérlőpult > Váltás a klasszikus nézetre Ha még nem tette meg, majd kattintson java. és van, olvassa el ezt: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ felad egy HJTlog itt van és a rossz fog Kisegítelek. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák probléma problémák. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. február 2008 08:08 |
| Téma eszközök | |
| |