mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

IE7 problemos. . .

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 14, 2008, 04:30
WDH
Naujas Narys

Default IE7 problemos. . .

Labas
Neseniai mano Internet Explorer buvo žaisti daugiau. Apie tokiose svetainėse kaip "YouTube" ir pinkbike filmai įprotis atsiranda ir jis liepia man atnaujinti savo flash grotuvas, kurį aš padariau. Tai neturėjo įtakos nors! Taip pat svetaines kaip Google I get apatiniame kampe klaida, kai aš ten panašaus .
Jeigu aš einu į paspausti šį norėdami peržiūrėti daugiau informacijos apie jį tada tai atrodo

Tai taip pat atrodo, jei dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite paveikslėlį, tada spustelėkite proporties.

Tai taip pat paveikė MSN, kur man teko downgrade, kad jis dirba kaip naujausias versnio buvo didžiulis atsilikimas nuo to, kurią aš manyti, buvo Flash Player.
Be to, kai IE ir bandote peržiūrėti "Windows Live mhotmail puslapyje nieko nevyksta ir gaunu klaidos pranešimą, panašų į vieną aukščiau ^ apatiniame kairiajame kampe.
Aš naudoju Firefox, bet dabar norėtų sutvarkyti IE problema. Yra daugiau nei vieną sąskaitą dėl šio kompiuterio ir kitų sąskaitą IE veikia puikiai, tai tik dėl mano dėl tam tikrų priežasčių. Any ideas?
Į sveikatą
Old Balandis 14, 2008, 05:45
Donorų grupės

Ar turite atnaujintą Java? ir jei jos taip pat vykdomas MSN ji gali būti virusas šiuo atveju mod padės Jums, kad departamentas.
Old Balandis 14, 2008, 06:05
WDH
Naujas Narys

Atnaujinta Java. . . ne pastaruoju metu ne. Jei aš ją atnaujinti? ar tai galėtų būti priežastis. MSN dirba dabar, bet tik todėl, kad jiems naudojant senesnę versiją. Jei jos būtų virusas tai paveiks tik IE, ir tik į mano sąskaitą?
Old Balandis 14, 2008, 06:11
Donorų grupės

Pabandykite atnaujinti Java kartą arba per http://www.java.com/en/ arba pradžia > Control Panel > Perjungti į klasikinį rodinį jei dar ir spustelėkite Java.
ir turi perskaityti tai:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
paštu HJTlog čia ir blogis bus Rūšiuoti jus.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.