mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

IE7 problēmas. . .

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 14, 2008, 04:30
wdh
New Member Group

Čau
Nesen mana Internet Explorer ir spēļu augšu. Vietnēs, piemēram, YouTube un pinkbike video paradis ierasties un tā man saka, lai uzlabotu manu flash player, kas man ir jādara. Tas nebija ietekmē gan! Arī vietās, piemēram, google man kļūda apakšējā stūrī, kad es esmu tur līdzīgs šim .
Ja es dotos uz noklikšķiniet uz šo, lai redzētu vairāk informācijas par to, tad tas šķiet

Tas arī parādās, ja es labo klikšķi uz attēla un pēc tam noklikšķiniet uz proporties.

Tas ietekmē arī MSN, kur i ir bijis pazemināt, lai tā darbotos kā jaunākās versnio bija milzīgs nobīdi par to kas i uzņēmusies bija flash player.
Arī tad, kad IE un cenšoties, lai apskatītu Windows Live mhotmail lapa paradis slodzi un man līdzīgas kļūdas ziņojumu viens virs ^ in apakšējā kreisajā stūrī.
Es lietoju firefox šobrīd, bet vēlētos atrisināt problēmu IE. Ir vairāk nekā viens konts uz šī datora un otra konta IE works fine tas ir tikai par raktuvju kāda iemesla dēļ. Any ideas?
Urravas
Old Aprīlis 14, 2008, 05:45
Donors Group

Vai jūs updated Java? un ja tā arī veikta msn tas varētu būt vīruss, un tādā gadījumā mod palīdzēs Jums šajā departamentā.
Old Aprīlis 14, 2008, 06:05
wdh
New Member Group

Atjaunots java. . . nav nesen no. Man ir atjaunināts to? vai tas varēja būt bijis iemesls. MSN darbojas tagad, bet tikai tāpēc, im izmantot vecāku versiju. Ja tā vīruss varētu tā ietekmēt tikai IE, un tikai ar manu kontu?
Old Aprīlis 14, 2008, 06:11
Donors Group

Mēģināt update java atkārtoti izmantojot vai nu http://www.java.com/en/ vai sākums > Vadības panelis > pārslēdzieties uz klasisko skatu ja tie jau nav, un pēc tam noklikšķiniet uz java.
un ir izlasījis šo:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
post HJTlog šeit un ļauno būs šķirot tevi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.