rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Przeglądarki WWW i FTP Klienci

Register

IE7 problemów. . .

Reply

Narzędzia wątku
Old 14 kwietnia 2008, 04:30
WDH
Nowe państwa grupy

Default IE7 problemów. . .

Cześć
Ostatnio mój Internet Explorer został do gry. Na stronach takich jak YouTube i pinkbike filmów wont pojawiają się i mówi do mnie, aby uaktualnić mojego flash player, które mam zrobić. To nie wpływa jednak! Również na stronach takich jak Google i dostać błąd w dolnym rogu, gdy ja jestem na nie tak .
Jeśli pójdę do klikania tym więcej info na nim potem wydaje się to

To również wydaje się, jeżeli prawo i kliknij na zdjęcie, a następnie kliknij proporties.

Ma to również wpływ msn, gdzie i musieli obniżyć, aby pracować jako najnowszy versnio miał ogromne opóźnienia i na to, które zakładano był flash player.
Również gdy w IE i próbuje wyświetlić Windows Live mhotmail strony wont obciążenia i dostaję komunikat podobny do tego powyżej ^ ^ w lewym dolnym rogu.
Ja jestem za pomocą Firefoksa, ale obecnie chce wyeliminować problem w IE. Istnieje więcej niż jedno konto na tym komputerze i na inne konto IE działa to tylko w kopalni z jakiegoś powodu. Any ideas?
Wiwaty
Old 14 kwietnia 2008, 05:45
Grupa dawcy

Czy aktualizacja Java? i jeśli jego również dokonane MSN może być wirus, który w przypadku mod pomoże Ci w tym departamencie.
Old 14 kwietnia 2008, 06:05
WDH
Nowe państwa grupy

Zaktualizowano java. . . niedawna nie nie. Czy mam to aktualizacja? lub może tego były przyczyną. MSN działa, ale tylko dlatego, że im za pomocą starszych wersji. Jeżeli wirusa czy IE dotyczą tylko i wyłącznie na moim koncie?
Old 14 kwietnia 2008, 06:11
Grupa dawcy

Spróbuj ponownie java i aktualizacji za pośrednictwem http://www.java.com/en/ lub zacząć > panel sterowania > przełączyć do widoku klasycznego jeśli nie już, a następnie kliknij przycisk java.
i mają przeczytaniu tego:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
opublikować HJTlog tutaj i zła będzie sortuj ciebie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.