![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Práve môj Internet Explorer bolo hrať hore. Na stránkach, ako je YouTube a pinkbike videa zvyknutý objaví a je mi to upgrade my flash prehrávač, ktorý som urobil. To malo vplyv aj keď nie! I na miestach, ako je Google, dostanem chybu v pravom dolnom rohu, kedykoľvek som na tu páči .Ak chodím ku kliknutí na toto vidieť viac info na neho potom sa to javí ![]() To tiež sa objaví aj v prípade, kliknite pravým tlačidlom myši na obrázok a potom kliknite na tlačidlo proporties. To má vplyv aj msn, kde som musel vykonať downgrade to funguje ako posledný versnio mala obrovský lag na to, ktoré som prevzal bol flash prehrávač. I keď v IE a snaží zobraziť Windows Live mhotmail stránke zvyknutý zaťaženia a dostanem chybovú správu podobnú do jednej vyššie ^ ^ v ľavom dolnom rohu. Já používám Firefox, ale teraz by chceli vyriešiť tento problém v IE. Existuje viac ako jeden účet na tomto počítači, a na druhej strane do úvahy IE funguje, je len na moju osobu z nejakého dôvodu. Any ideas? Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Už ste zaktualizovaný Java? a je-li jej tiež uskutoční msn mohol byť vírus v tom prípade je mod vám pomôžu v tomto oddelení. |
|
| |||
| |||
| Aktualizované java. . . Ne v poslednej dobe nie. Mal by som mať aktualizovaný to? alebo by to mohlo byť príčinou. MSN funguje teraz, ale len preto, že im používate staršiu verziu. Ak jej vírus by ho potrestať iba IE a to len na môj účet? |
|
| |||
| |||
| Skúste a aktualizovať java opäť buď prostredníctvom http://www.java.com/en/ alebo začať > Ovládací panel > prepnúť na klasické zobrazenie ak tomu tak už nie je, a potom kliknite na tlačidlo java. a majú prečítať si toto: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ post a HJTlog sem a zlo bude radiť vás. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy problém problémov. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. februára 2008 08:08 |
| Thread Tools | |
| |