мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

ИЕ7 проблеме. . .

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14 тра 2008, 04:30
Нови члан групе

Default ИЕ7 проблеме. . .

Бок
Недавно мој Интернет Експлорер је играјући се. На уеб страницама као што су ЫоуТубе и пинкбике видео записе навика појавити и рећи мене за модернизирати мој фласх плаыер који сам учинио. Ово је ипак није имао утицаја! Исто тако на страницама као што су Гоогле и добити грешка у доњем углу, кад год сам тамо на овако .
Ако одем, да кликнете на ово да видите више информација о овој појави онда

То се појављује ако ја право кликните на слику и кликните пропортиес.

То је такође да утиче на мсн, где сам морао понизити да би је радити као задњи верснио имао огроман лаг на то што сам преузео је фласх плаыер.
Такође када је у ИЕ и покушава поглед Уиндоус Ливе мхотмаил странице навика оптерећења и ја добити поруку о грешци сличну оном горе ^ ^ у доњем левом углу.
Ја сам помоћу ватра тренутно, али би желели да разреши проблем ин ИЕ. Постоји више од једног рачуна на овом рачунару, а на рачун осталих утврде прекид ИЕ је само на моје из неког разлога. Било који идеја?
Живели
Old 14 тра 2008, 05:45
Донаторска Група

Јесте ли ажурирана Јава? те ако њихова такође остварује МСН то могао бити вирус у ком случају мод ће вам помоћи у том одељењу.
Old 14 тра 2008, 06:05
Нови члан групе

Ажурирано јава. . . Не недавно бр. Требам ли имати упдатед то? или ово могло имати био узрок. МСН сада ради, али само зато што им помоћу старију верзију. Ако је његова вирус би га само ИЕ и утицати само на мој рачун?
Old 14 тра 2008, 06:11
Донаторска Група

Пробајте и ажурирање јава опет било преко хттп://ууу.јава.цом/ен/ или почетак > цонтрол панел > пребаците се на класични приказ Ако нисте, а затим кликните јава.
и да има прочитати кроз овај:
хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...-постинг-7476/
напишите овде ХЈТлог и зло ће вас разврстати.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми проблем проблеме. ооброкенсиленце Дривес & Измјењиви медији 3 11 фебруар 2008 08:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц