az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Web Tarayıcılar & FTP istemci

Register

IE7 sorunlar. . .

Reply

Konu Araçları
Old 14 Nisan 2008, 04:30
wdh
Yeni Üye Grubu

Default IE7 sorunlar. . .

Merhaba
Son Internet Explorer kadar oynamaya edilmiştir. Sitelerde gibi YouTube ve videolar alışkanlık pinkbike görünür ve ben yaptım benim Flash Player yükseltme söylüyor. Bu hiç de etkiler olmuştur! Google I like sitelerinde zaman ben bu gibi am alt köşesinde bir hata almak .
Eğer tıklayınca bu devam üzerinde bu görüntüleninceye daha fazla bilgi görmek için

Bu da görüntü üzerinde Eğer sağ tıklayın ve ardından proporties görünür.

Bu da ben kabul büyük bir gecikme olduğu flaş oyuncu msn, i, bozmak için son versnio olarak görev yapmak zorunda etkilemiştir.
Ayrıca IE ve görünüm pencereleri çalışırken yaşadığı sayfası alışkanlık yük ve i yukarıdaki bir benzer bir hata iletisi alıyorum mhotmail ^ ^ en alt köşede kaldı.
Şu anda ancak IE'deki sorun çözülmek istiyorsunuz Firefox kullanıyorum. Bu bilgisayarda birden fazla hesap ve diğer hesap IE üzerinde çalışıyor ince bazı nedenle benim sadece açık. Any ideas?
Peynir
Old 14 Nisan 2008, 05:45
Bağış Grubu

Java güncellenmiş mi? ve onun da etkilenir MSN de bu durumda bir MOD bu bölümde size yardımcı olacak bir virüs olabilir.
Old 14 Nisan 2008, 06:05
wdh
Yeni Üye Grubu

Güncelleme java. . . değil yakın zamanda hayır. Should i güncelleme var mı? Bu bir neden olmuş olabilir. MSN artık ama çalışır sadece Sohbet eski bir sürümünü kullanıyor. Eğer onun bir virüs sadece IE ve hesap sadece etkileyecek?
Old 14 Nisan 2008, 06:11
Bağış Grubu

Deneyin ve java güncelleştirme yeniden ya üzerinden http://www.java.com/en/ veya başlatmak > kontrol paneli > klasik görünümü geçmek değil zaten, eğer tıklatın Java.
ve bu bir okudum:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
Burada kötü ve sizi tür bir HJTlog gönderin.
Reply

Register

Bookmarks