менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

IE7 проблеми. . .

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 квітня 2008, 04:30
WDH
Нові члени групи

Default IE7 проблеми. . .

Привіт
Нещодавно мій інтернет Explorer грає вгору. На таких сайтах, як YouTube і Pinkbike відео звичай з'являтися і він говорить мені, щоб оновити Flash Player, який я зробив. Це не впливає, хоча! Також на сайтах Google, як я отримую помилки в нижньому кутку, коли я там як це .
Якщо я йду на цю кнопку, щоб побачити більше інформації на ньому то це видається

Це також з'являється, якщо я правою кнопкою миші на зображення і натисніть кнопку proporties.

Це також позначилося MSN, де мені довелося знизити, щоб вона працювала як останній versnio мав величезне відставання на неї, я припускав, була Flash Player.
Крім того, коли в IE і спробувати відкрити Windows Live mhotmail завантаження сторінки звичаєм, і я отримати аналогічне повідомлення про помилку один над ^ ^ в нижньому лівому кутку.
Я використовую Firefox даний час, але хотів би розібратися в проблемі в IE. Є більш ніж один обліковий запис на цьому комп'ютері і на інший рахунок IE працює саме з протимінної з різних причин. Будь-які ідеї?
Ура
Old 14 квітня 2008, 05:45
Донор групи

Ви оновлений Java? і якщо його також здійснюється MSN це може бути вірус в цьому випадку моделювання допоможе вам у цьому відділі.
Old 14 квітня 2008, 06:05
WDH
Нові члени групи

Оновлення Java. . . Останнім часом не немає. Я повинен мати оновлена? або ж це були причини. MSN роботи зараз, але тільки тому, що їм використовуєте стару версію. Якщо його вірус б це впливає тільки на IE і тільки на моєму рахунку?
Old 14 квітня 2008, 06:11
Донор групи

Спробуйте і оновлення Java знову або через http://www.java.com/en/ або початок > Панель управління > Переключення до класичного вигляду якщо цього не зробили, а потім натисніть кнопку Java.
і прочитати наступне:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
Поштові HJTlog тут і зло буде сортувати вас.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми Проблеми проблема. oobrokensilence Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 11 лютого 2008 08:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.