![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Нещодавно мій інтернет Explorer грає вгору. На таких сайтах, як YouTube і Pinkbike відео звичай з'являтися і він говорить мені, щоб оновити Flash Player, який я зробив. Це не впливає, хоча! Також на сайтах Google, як я отримую помилки в нижньому кутку, коли я там як це .Якщо я йду на цю кнопку, щоб побачити більше інформації на ньому то це видається ![]() Це також з'являється, якщо я правою кнопкою миші на зображення і натисніть кнопку proporties. Це також позначилося MSN, де мені довелося знизити, щоб вона працювала як останній versnio мав величезне відставання на неї, я припускав, була Flash Player. Крім того, коли в IE і спробувати відкрити Windows Live mhotmail завантаження сторінки звичаєм, і я отримати аналогічне повідомлення про помилку один над ^ ^ в нижньому лівому кутку. Я використовую Firefox даний час, але хотів би розібратися в проблемі в IE. Є більш ніж один обліковий запис на цьому комп'ютері і на інший рахунок IE працює саме з протимінної з різних причин. Будь-які ідеї? Ура |
|
| |||
| |||
| Ви оновлений Java? і якщо його також здійснюється MSN це може бути вірус в цьому випадку моделювання допоможе вам у цьому відділі. |
|
| |||
| |||
| Оновлення Java. . . Останнім часом не немає. Я повинен мати оновлена? або ж це були причини. MSN роботи зараз, але тільки тому, що їм використовуєте стару версію. Якщо його вірус б це впливає тільки на IE і тільки на моєму рахунку? |
|
| |||
| |||
| Спробуйте і оновлення Java знову або через http://www.java.com/en/ або початок > Панель управління > Переключення до класичного вигляду якщо цього не зробили, а потім натисніть кнопку Java. і прочитати наступне: http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Поштові HJTlog тут і зло буде сортувати вас. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми Проблеми проблема. | oobrokensilence | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 11 лютого 2008 08:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |