по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Браузъри Уеб & FTP клиенти

Register

IE8 Хипервръзка проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 юни 2009 г., 14:23
Новите държави Група

Default IE8 Хипервръзка проблем

Здрасти,
компютъра ми не е била текат до спецификационен скоро и аз помислих, че може единствено да бъде проблем на сигурността. Аз обаче са преминали през компютъра и всички зловредния софтуер вече е бил отстранен. Аз обаче все още има проблем с Internet Explorer. Когато кликнете върху хипервръзката на дадена уеб страница, нов прозорец ще се отвори, но на страницата ще се зарежда (не се появява съобщение, той просто остава натоварване). Аз съм с IE8, но имаше същия проблем с ie7. Имам били като проблемът за около 3 месеца. IE ми е по подразбиране на браузъра. Имах Използвам Firefox, но сега unistalled това, не бях забелязал подобен проблем с Firefox.

В интернет опции, които позволиха tabbed браузване, IE, както и да зададете по подразбиране на браузъра.

Ще Ви бъда благодарен за всеки assisstance, с които бихте могли да предоставят мен.

Благодарности
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем rajank Лаптопи, Mobiles & текст 0 17 Юни 2009 22:35
Simple (?) Хипервръзка проблем в Word2003 johnaast Офис Suites & Приложения 1 13 Юни 2009 17:11
Това ISP или рутер проблем (възможно е дори модем проблем?) amyreaney В мрежа, модеми & VoIP 0 10 Юни 2009 17:24
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc